Lehetek légiós ha volt már ügyem?
sziasztok
régebben volt egy verekedésem amiből súlyos testi sértésem lett rossz társaságba keveredtem most lassan letelik a 2 év pártfogóm és szeretnék kimenni a légióba és minden itt hagyni újra kezdeni az egészet mert már iszonyodok ettől az egésztől
van egy légiós ismerősöm 15 volt kint (és nem bánta meg)és ő azt tanácsolta hogy nem mondjam meg hogy volt ilyen ügyem
most nem nagyon tudom hogy mitévőlegyek mert ha nem mondom el azért csapnak ki
de egy büntetlen embernek meg nagyobb esélye van
mit tegyek?
értelmes válaszokat előre köszönöm
Ha "élet ellenes" bűntetted volt és kiderül kicsapnak. De ha jól el tudod titkolni a Gestapo előtt hajrá és sok szerencsét. De ahogy olvasom semmi olyat nem tettél amivel valamelyik nemzetközi nyomozóiroda foglalkozna (Interpol).
M.O. pedig nem fogja kiadni az ügyedet egy másik országnak. Szóval légy meggyőző a felvételi beszélgetéseken.
ez nem egy tini álom én már egy ideje tervezem és igen van fogalmam arról mit vállalok nem egy terrorista vagyok csak verekedésem volt egy meg csúszás ennyi
köszönöm a kommenteket
Khmm, ez az egész olyan hiteltelen
Ha van egy ismerősöd aki BIZTOSAN kintt volt, tapasztalattal rendelkezik,tudja mi van ott, miféle tesztek vannak ott(már ammennyiben, ha kinnt volt, a titoktartás miatt elmondhat)akkor miért egy anoním fórumon kérdezgetsz, ahol több mint valószínű, hogy senki lócitromot se tud a légióról a Google-s találatokon kívül?
Kamu
Mivel megkaptad érte már a bűntetésed és nem a felelősségre vonás elől menekülsz, én azt mondom mondj el mindent ahogy volt a Gestaponak. Nem kell megvárnod a pártfogó leteltét sem. A pártfogónak megmondod hogy külföldi munkát vállalsz aztán kész. A pártfogó felügyelet ha nincs rá külön kikötés, nem korlátozhatja a más országokba való utazásod. Ezer százalékra mondom, volt már rá példa, hogy a felfüggesztett időtartama alatt is felvettek már embert ;) Ha kamuzol és kiderül a felvétel alatt akkor viszont elküldenek. ű
Sok szerencsét!
Nem ez NEM KAMU csak tudod érdemes más embert is meg kérdezni
ez olyan mikor az egyik ember azt mondja hogy igen nagyon rossz volt kint míg a másik meg nem bánta meg
arról nem beszélve hogy ő már régen volt kint(15 év) és sokkidőt tehát nem most jelentkezett és azóta már változtak a dolgok
inkább lehetőleg volt légiósok vagy akiknek nem sikerült olyanok írjanak
goggle harcosok kíméljenek
köszönöm a kommenteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!