Miért volt annyi atomrobbantás az Egyesült Államokban?
Figyelt kérdés
A világon legtöbb atombombát az USA dobta le, szám szerint 1032 db-ot. De ennek igen túlnyomó részét Nevada államban vagy környékén dobta le, a sivatagba, gondolom teszt célokra. Na de, miért kell vagy kb 800 teszt atombomba, a saját fejükre?2011. márc. 31. 20:50
11/14 anonim válasza:
Az amerikaiak saját katonáikkal kísérleteztek, mondván, figyeljük meg, mi történik az emberekkel egy-egy robbanás után, milyen távolságra kell lenni az epicentrumtól, hogy elkerüljék a sérüléseket stb..stb. A szovjetek is ugyanezt csinálták, de ők humánusabbak voltak, mert élő teheneken próbálták ki ugyanezt. Katona voltam, láttam ún. titkos felvételeket is ezekről az eseményekről.
12/14 A kérdező kommentje:
Ahha értem.
2011. ápr. 5. 22:15
13/14 anonim válasza:
Az amerikaiakra nem hatnak az atombombák, mert alapból mutánsok (Meg látszik rajtuk, sokuk nagyon ostoba, műveletlen) és ezért nem féltek, hogy sugárzást kapnak.
14/14 A kérdező kommentje:
.........
2011. ápr. 26. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!