Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kadhafi hadseregének van...

Kadhafi hadseregének van esélye ellencsapásra?

Figyelt kérdés
Ha támadni kezdik a líbiai hadsereg állásait, repülőtereit, ők vissza tudnak lőni? Például a Földközi-tengeren tartózkodó amerikai és egyéb NATO hajókra tudnának lőni? Vagy Olaszországot?
2011. márc. 18. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyébként az USA semmilyen katonai akcióra nem készül Líbiában, nem tudom ezt honnan szedted.
2011. márc. 19. 00:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért támadná Olaszországot? USA, Németország, Franciaország és Anglia küldi oda az ENSZ erőit.

Ez annyit jelent hogy mennek oda a kék sisakosok (amin UN felirat van) semmit tenni.

2011. márc. 19. 02:21
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
A líbiai légierőt helyesebb lenne repüléstörténeti múzeumnak nevezni. A szárazföldi erőik kicsit kevésbé nevetségesek, de amerikai vagy nyugat-európai erőkkel szemben nincs esélyük. Kadhafi pojácának meg vannak számlálva a napjai vagy órái.
2011. márc. 19. 04:29
 14/17 bumbi02 ***** válasza:
54%
USA nem avatkozik bele viszont fenyegeti Líbiát... viszont ezt a határozatot kicsit elkésettnek és kicsit "impotensnek" érzem.. Túl tág az értelmezése hogy "fejezze be a civilek elleni támadást"... egy felkelő civilnek minősülne? Sokféleképp lehet ezt értelmezni, és igy Kadhafi hivatkozhat arra h node én nem bántottam azóta civileket.. a másik meg az hogy elég későn kapták fel a fejüket komolyabban... a líbiaiak is cserben hagyva érzik magukat, hiszne Kadhafi már Bengázit ostromolja.. ha elfoglalja Bengázit, és külföld megpróbál beavatkozni az ilyen Kadhafi félék megtorlásokat visznek végbe a lakosságon.. ha mondjuk az ENSZnek akkor jut eszébe a segítség mikor még a felkelők "támadtak" akkor még jó idöbe lettek volna, így sokkal több áldozat lesz, és a végén a líbiai nép kap ki mindenképp..
2011. márc. 19. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Megindították a támadást ma A líbiai hadsereg ellen a franciák. Sztem valószínű, hogy nemsokára Angliai is beszáll és még ki tudja lehet az USA is és több Európai ország. Ekkora erőkkel szemben Kadhafinak nem lesz esélye csak idő kérdése és le fogják győzni. Mondjuk nevetséges ez az egész ENSZ akció mert amikor még a Lázadók álltak nyersére addig csak fenyegették Kadhafit, hogy mondjon le és akkor is fenyegetőztek, hogy közbeavatkoznak. Viszont alighogy Kadhafi nyerésre kezdett állni rögtön közbelépnek. Ez egyértelmű, hogy nem a polgárok megvédéséért folyik a harc hanem Kadhafi diktatórikus rendszere ellen. Ugyanis ha elűzik Kadhafit akkor piacilag teljesen be tudnak törni a nyugatiak és iszonyat nagy hasznot tudnak húzni majd. Úgyhogy ne hidje senki, hogy az emberek megvédéséért indítottak támadást hanem csupán a haszonért!
2011. márc. 19. 18:50
 16/17 bumbi02 ***** válasza:

Egyébként az USA semmilyen katonai akcióra nem készül Líbiában, nem tudom ezt honnan szedted.

Na akkor figyeld csak a híreket.. már az amerikaiak is lőnek.

2011. márc. 19. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, már lőnek, de korábban azt nyilatkozták, hogy csak diplomáciai szinten avatkoznak be.

Eddig diktatúra volt, holnap után meg nyithatnak a Mc Donald's-ok, ahol éhbérért dolgozhatnak, Amerika meg a nyugat pedig tömheti a zsebeit.

2011. márc. 19. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!