Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A közeljövőben nem tervezi a...

A közeljövőben nem tervezi a Magyar Gárda, hogy Gyöngyösre is kivonuljanak, úgy mint Gyöngyöspatára?

Figyelt kérdés
Itt Gyöngyösön is nagy szükség lenne rá,mert még napközben is félve közlekedik az ember az utcán,mert tele van az egész város cigányokkal,főleg a buszmegálló környéke,és az Északi városrész.
2011. márc. 16. 17:11
1 2
 11/15 doboszoli ***** válasza:
100%

Kedves 19:26!

Nem "visszavágásnak" szántam, bocs, ha annak tűnt, csupán az Általad emlegetett való világot próbáltam megmutatni, másik szemszögből.

Amit írsz, az elvvel egyetértek, legyen állami monopólium a rendfenntartás. De ha ezt impotens módon végzik, nincs idő kivárni amíg "feláll", mert ég a ház. Ugye gy kicsit Te is megértesz?

2011. márc. 17. 04:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Értsd: Ha ég a házad elkezded magad oldani vagy vársz míg valamikor a világ végéről megérkeznek a tűzoltók?
2011. márc. 17. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Előzőek! Persze, teljesen értem, amit írtok. Én azért fogalmaztam ilyen kategorikusan tegnap, hogy ti is értsétek az én problémámat, nem azért, mert le akarom söpörni a ti szempontotokat. Talán maradhatunk kompromisszumként annyiban, hogy ez a magánrendfenntartás egy olyan szükséges rossz, aminek sajnos van létjogosultsága, de nagy baj, hogy létjogosultsága van.
2011. márc. 17. 09:07
 14/15 doboszoli ***** válasza:
Ebben meg tudunk egyezni!
2011. márc. 17. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azzal még kiegésziteném az eddigi hozzászólásokat, hogy pontosan ezeknek a megmozdulásoknak köszönhetően pozitiv változások várhatóak (és már történtek is nem egy helyen), mivel az állam kényszerhelyzetbe kerül.
2011. márc. 18. 09:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!