Rengeteg munka nélküli. A férfiak többsége a katonaságban lát menedéket de a honvédség meg pénz nélkül van. Helyén van ez?
Nem kötekedni akarok.De ettől van hányingerem..."nincs munka menjünk rendőrnek,katonának,tűzoltónak,stb..."Aki meg tényleg az akar lenni,szívvel csinálná az nem baj ha nem kerül be...Nekem sem volt munkám mégsem mentem rendőrnek hanem kerestem 1 ideig,aztán nem volt és lett belőle külföld...Nincs igazam?
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-15 14:35
Nem mindenki csinálja ezt ugyanis aki nem elég motivált azt ugy sem fogják felvenni(nem lesz elég lelkes a fizikai felvételi alatt stb) ha meg fel is veszik bele fog zakkanni... Az hogy menjünk ki külföldre ahhoz meg külön gratulálni tudok:) Nekem meg ettől van hányingerem hogy sokan jönnek azzal hogy kimegy külföldre...Ott is dögölj meg akkor :):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!