Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Rengeteg munka nélküli. A...

Rengeteg munka nélküli. A férfiak többsége a katonaságban lát menedéket de a honvédség meg pénz nélkül van. Helyén van ez?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 22:01
1 2 3
 21/21 dragoII válasza:

Nem kötekedni akarok.De ettől van hányingerem..."nincs munka menjünk rendőrnek,katonának,tűzoltónak,stb..."Aki meg tényleg az akar lenni,szívvel csinálná az nem baj ha nem kerül be...Nekem sem volt munkám mégsem mentem rendőrnek hanem kerestem 1 ideig,aztán nem volt és lett belőle külföld...Nincs igazam?

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-15 14:35

Nem mindenki csinálja ezt ugyanis aki nem elég motivált azt ugy sem fogják felvenni(nem lesz elég lelkes a fizikai felvételi alatt stb) ha meg fel is veszik bele fog zakkanni... Az hogy menjünk ki külföldre ahhoz meg külön gratulálni tudok:) Nekem meg ettől van hányingerem hogy sokan jönnek azzal hogy kimegy külföldre...Ott is dögölj meg akkor :):):):)

2011. márc. 25. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!