Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hajtóvadászat indul Magyarorsz...

Hajtóvadászat indul Magyarországon? Mi lesz ebből, elmenekülnek a gyílkosok? Kettőt már külföldön kaptak el.

Figyelt kérdés
Hallhatáttok a hírekben, hogy Cozma apja 300 katonával indult ide, mondván a fia haláláért halál a bosszú.
2009. febr. 9. 14:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak rendes munkát végezzenek!

Szállást is adok nekik.

2009. febr. 11. 22:11
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

Hölgyeim, Uraim!

Itt valami óriási probléma van a fejekben. Zavar.

Élnek még akik megélték, hogy mi tizedikek voltunk egy listán, mely a kiirtandó népeket sorolta fel.

Ha elpusztítanánk Mo-n minden cigányt, akkor a bűnözést nem lehetne rájuk fogni, akkor jönnének a zsidók, majd utána a svábok, ...., majd utána, mikor már csak "magyar" lesz, az utolsó főbe lövi magát.

Egyebekben nem az én cigányaim és zsidóim.

Nem is szoktam őket csókolgatni.

Ha csak sértegetni tudsz, akkor inkább hallgass.

Akinek van gyereke, az tudhatná miről beszélek.

A golyó nem válogat.

Nincs aki intézkedjen. A politikusok csak dumálnak, tényleg be kellene költözni a romák közé, aztán megpróbálni annyi pénzből megélni.

A társadalom pedig folyamatosan termeli ki magából az alsóbb rétegeket.

A rendőrségnek elégtelenek az eszközei és meg van kötve a keze. Ha intézkedik, akkor felelősségre vonják.

Ferge Zsuzsa szociológus érdekes tanulmányt írt. Vizsgálta, hogy a szegénység különböző mértékeinel milyen arányú a bűnözők összetétele.

A "magasabb szegénységi szinteken" a roma származású bűnözők aránya 20 % körül van.

Minél mélyebb rétegű a szegénység, annál nagyobb az arányuk, a legmélyebb rétegeknél olyan 50 % körül van.

Azért ez elgondokodtató.

Nekem inkább ezek a jogvédők tetszenek.

A tömött liba kérdésével tönkretettek egy fél megyét. Most hol van az a kis qurva, aki kevert a TV-ben?

Nincs cigánybűnözés, mondja a 23-24 éves nagyon tapasztalt emberjogi védő gyerek.

Ezeket kellene felelősségre vonni, betenni azokra a bizonyos lakótelepekre. Majd meglátjuk akkor mit mondanak.

A politikusainknak meg tenni is kellene valamit, nem csak dumálni.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy megye. Abban a megyében elszabadultak az indulatok,a romák vérszemet kaptak.

Az akkor rendőrfőkapitány berendelte a cigányvajdát és közölte vele, ha nem csinál rendet, akkor qurva betyár világ jön.

... és ennyi elég is volt.

Azt javaslom, hogy majd október 23-án ne a rendőröket cseszegessük, amikor az ártatlan járókelőket, akik koktélt dobálnak, köveket, stb, mindent törnek-zúznak, szarrá verik.

Mondjuk azt, hogy igaza volt a rendőrségnek.

Ha politikai és társadalmi támogatást is kap a rendőrség, akkor majd intézkedik.

Lehet anyázni, gyalázni, meg gondolkodni.

A reakciókból meg lehet állapítani, hogy ki mit választott.

A gondolkodás hosszabb távú megoldást jelenthet.

2009. febr. 12. 08:34
 23/26 anonim ***** válasza:
89%

senki sem mondta ,hogy el kell pusztítani oket, de ne legyenek "kiváltságosak" csak azért, mert "etnikumnak" számítanak. senkinek nincs zavar a fejében /kivéve a politikusokat/ , de a kés ugyanúgy nem válogat és ha a te fiadat szúrták volna halálra, mindjárt más véleményen lennél. egybol vége lenne annak a fenne nagy szociális érzékenységednek és egybol leszarnád a szoc.tanulmányodat.te is bekoltozhetnél hozzájuk és adhatnád nekik az ossszes pénzedet s mikor már elfogyna lehet, hogy téged is leszúrnának.

azt nem értem, miért kell kivételezni veluk és miért nem lehetett szegény miskolci kapitánynak azt mondani ,hogy "minden elkoveto cigány volt", ha egyszer az volt.ha pl. angol, vagy német lett volna akkor azt mondta volna.az a probléma , hogy mindig is kiváltságosak voltak : a szociban is és a demokráciában is oket mindig kulon kezelték , a "cigánykérdés"re mindig óriási pénzek mentek el nem beszélve ingyen étkeztetés, iskolacsomagok, ingyen lakások, sot /nálunk szlovákiában pl. rimaszombatban egész lakótelepet kaptak -azóta már romokba pusztították/, de semmit nem tudnak megbecsulni./tisztelet a kivételnek/.halottál már te olyant, hogy magyart, vagy más kisebbséget ingyen lakáshoz, ruhához élelemhez juttattak.nekunk mindenért meg kell dolgoznunk és mindenki egyformán kapja a szociális segélyt is .akkor ok miért nem tudják beosztani?ezt a szociális tanulmányod nem írta?mert az nem lakott kozottuk, csak a jajgatásukat hallgatta meg.magyar is van alacsonyabb végzettségu ,o ha éhes miért nem válik bunozové?mert van erkolcsi érzéke, míg a cigánynak nincs.és ha a cigányt megbuntetnék, azért amit elkovet és nem kapnának meg mindent, hanem meg kellene dolgozniuk érte, akkor kevesebb lenne a bunozés.nem cigánykérdés, hanem egyforma megítélés és buntetés kellene.nem kivételezés.úgyhogy te is elgondolkodhatsz ezen és ki is próbálhatod, menj etesd meg oket .ha jól laknak akkor majd nem szúrják le a gyerekedet?/kulonben nagyon kívánom , hogy jojjenek a románok , vagy a szerbek és az o gyerekuket szúrnák le a szemet szemért alapon.lehet, hogy rajtuk csak az segítene./mert az mégiscsak felháborító , hogy valaki a semmiért haljon meg, mert rosszkor volt rossz helyen.

2009. febr. 12. 19:54
 24/26 anonim ***** válasza:
89%

@ 08:34

Bammeg! Ne beszélj már szegény cigányról, amikor három gyerekre ugyanannyi pénzt kap, mint én aki szintén három gyereket nevelek, de dolgozom!

Akkor most nekem is jogom van bűnözni?

Vagy mégis csak köze van hozzá a neveltetésnek?

2009. febr. 12. 19:59
 25/26 anonim ***** válasza:
90%

Az én fiam minden nap életveszélyben van. Ezt letisztáztuk. Én várom minden nap, hogy két egyenruhás megjelenik és elmond egy mondatot, amire azt hisszük, hogy felkészültünk.

Előttem kettővel, már normálisabb a hang és van benne ötlet is.

Éppen most volt szó róla, hogy pl. az USA-ban a súlyos bűncselekményt elkövető visszaesőnek alapból jár az életfogytiglan.

Mielőtt jön a szöveg, hogy szanatórium, szállás, stb.

Láttátok már pl. a TV-ben, hogy milyen módon tartják őket?

(Nem kalandfilmben, riportműsorban.)

A szociográfiákat meg ne bánstsátok, mert igen figyelemre méltó dolgok vannak benne.

Érdemes elolvasni pl. MARX TŐKÉ-jét. A mostani helyzet le van benne írva, kialakulásával, lefolyásával, végeredményével együtt. Csak a végkifejlet téves, mert azt írja, hogy mindez a kommunizmus malmára hajtja a vizet.

Visszatérve. A jogrendet át kellene alakítani.

Súlyosbítani a büntetéseket. Emberölés az kezdődjön 30 évnél. Lopás, rablás olyan 25 év körül.

Akkor, amikor valaki két embert halálra gázol, utána az okos jogászok (pl. ifjabb Bárándi) segítségével futni hagyjuk, mit lehet várni?

Az USA már régen elküldte volna a kommandósait, hogy rabolják ki az országból a genyát.

Egyébként még azt is el tudom képzelni, hogy a hatalmon lévőknek jó az, ha ellentétek vannak (oszd meg és uralkodj elve), csak kezd kicsúszni a dolog a kezükből.

Egyebekben én egyetértek azzal, hogya jogvédők, személyek, szervezetek, államok gyűjtsék össze őket, aztán vigyék innen.

Ja, így örökbe már nem kell!!!

2009. febr. 13. 07:37
 26/26 anonim válasza:
Szerencsére ez az ügy már lecsengett, bízzunk benne, hogy a valódi gyilkosok ülnek a rács mögött!
2010. jún. 8. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!