Hajtóvadászat indul Magyarországon? Mi lesz ebből, elmenekülnek a gyílkosok? Kettőt már külföldön kaptak el.
Magyar realiti. A rendőrök kivonultak megvédeni a szegény hátrányos helyzetűek KASTÉLYÁT!!! Nálunk a (cigó)bűnözőknek mindent szabad. Megint tettek érte, hogy fél Európa minket utáljon! Mert Európa is általánosít, de nekünk nem szabad általánosítani a cigókkal szemben!!! Röhej ami itt megy.
Nagyon sajnálom mindhárom sportolót és a szüleiket is.
Cosma szüleinek: részvétem.
Akkor arra a kérdésre válaszolj, hogy ki dönti el, hogy ki a cigány?
... és milyen ismérvek alapján?
18:45-ösnek
A rasszjegyek, és a név nem elég eldönteni a kérdést?
A 19:24-esnek.
Állj a tükör elé és jól nézd meg magad. Te tiszta magyar vagy?
Ma, magyarországon, illetőleg ideértve az elcsatolt területeket is, annyi népcsoport, náció fordult meg, hogy az ún. tiszta magyar nem létezik.
Itt keresztbe kasul keveredetek a különböző népek.
Pl.: az én őseim még a Bocsky-féle hajdúkkal települtek be. Hát nem vagyok egy germán típus.
Azt hiszem, hogy nem maradnának az országban 100-nál többen.
A további kérdés: ki fog dönteni életről-halálról?
További kérdés: A zsidókkal miért nincs bajod?
Ők gazdasági oldalon tesznek, tettek minket tönkre.
További kérdés: A "sárgákkal" miért nincs bajod?
Övék a világ. Szó szerint. (Lásd "sárga veszedelem".)
... és van még pár kérdésem.
@07:48
Ha már kötekedsz: azt kérdezted milyen ismérvek alapján dől el, hogy ki a cigány? Erre volt a válasz a rasszjegyek, és a név...
Tudom a mai magyarországon az a cigány, aki annak vallja magát. De azért azt is tudja mindenki, hogy mi alapján lehet őket megkülönböztetni. Sőt tovább megyek: ha azt olvasom a hírekben, hogy kiraboltak egy bankot, akkor tudom, hogy az illető "magyar" volt. De ha azt olvasom, hogy brutálisan megvertek egy 70+ éves öregasszonyt, és elvették 3000 forintját, akkor tudom hogy cigányok voltak az elkövetők, és az áldozat magyar.
Most jön az, hogy a cigányok is magyarok, pedig nem azok! Ők ugyanúgy elhatárolódnak tőlünk, mi csak gádzsók, vagy parasztok vagyunk, akiket ki lehet használni, de az életünk egy fabatkát se ér! Ha majd felélnek itt mindent, és nem lesz aki eltartsa őket, továbbállnak, mint a sáskák. Vándor népek, nem köti ide semmi őket!
U.i: A zsidóket is utálom, ha már szóba került.
Még egy, aztán leültem:
Nem hivatalos forrás szerint "Arkan tigrisei" közül jónéhányan már itt vannak az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!