Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Van olyan, hogy Leichttraktor?

Van olyan, hogy Leichttraktor?

Figyelt kérdés

Egy játékban találtam egy német fejlesztést, ami a Leichttraktor néven működik. Tudom, hogy egy játék nem a legjobb forrás. Leichte traktor néven találtam róla valamit, de az elég kevés információt tartalmaz, illetve a játék is ott van, mint forrás...

Van olyan oldal, ahol megtudnék róla valamit (wikipédia nem volt jó).

(Walter Sobchak ...---...)

2011. febr. 1. 17:05
 1/9 vzs ***** válasza:
80%

world of tanks :)

a játékban alaposabban szétnézel, láthatod, hogy elég sok prototípus van a tech fában...

lehet, hogy volt valami kezdetleges tank, aminek ez volt a neve, de nem tartom kizártnak, hogy csak fantáziaszülemény

2011. febr. 1. 17:37
 2/9 A kérdező kommentje:
:) telitalálat, már ment a plusz :)
2011. febr. 1. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos biztosíthatlak, hogy létezik legalábbis prototípus szinten létezett( ha egyre gondolunk). Itt egy szerkezeti kép róla: [link]

Ha ezt láttad akkor jóra gondoltam. Amúgy a Leichte Traktor (Könnyű vontató) csak álnév volt mert ugye Németországoz az I. VH után alaposan megszorították fegyvertetvezést iletően(is) ezért használták ezt a fedőnevet. Eredeti megnevezése Versuchskonstruktion 31 (asszem magyarul a jelentése Kísérleti konstrukció)röviden VK 31 amit a Rheinmetall-Borsig fejlesztett ki. Fő fegyverzete egy 37mm-es KwK L!45 löveg meghajtásáról pedig egy Dailmer-Benz M36 gondoskodott. Ha nincs gondod az angollal akkor az Achtungpanzer honlapon olvashatsz róla: [link]

Magyar oldalon énse találtam sok infót róla sajnos :/

2011. febr. 1. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat a ! a lövegnél / jel :) KwK L/45 :)
2011. febr. 1. 19:54
 5/9 vzs ***** válasza:
100%
kimerítő válasz! szép!
2011. febr. 1. 19:57
 6/9 anonim válasza:
52%
Volt olyan hogy leichttraktor. Az első világháború után a Németek nem fejleszthettek fegyvereket, főként harckocsikat. De Hitler parancsára mégis elkezdődött egy korszerű (30-as évek)lánctalpas jármű, harckocsi kifejlesztése és hogy az ellenőröket megtévesszék a leichttraktor, azaz egyszerű traktor nevet adták a projektnek. Tehát létezett és Lengyelország lerohanásakor még harcolt is.
2011. nov. 18. 20:40
 7/9 Istaban Erakov válasza:
59%
Abban a játékban nincs fantázia tank, mindegyikük valós.
2012. márc. 23. 11:16
 8/9 toth.peter ***** válasza:
előzőnek igaza van. még olyan is van hogy Valentin...
2013. márc. 10. 19:53
 9/9 anonim válasza:

Istaban Erakov.

Bizony hogy van abban a játékban még olyan is ami fiktív, tehát tervrajz, vázlat sem volt róla, csak a WG találta ki, hogy kilegyen a fejlesztési fa!

2016. márc. 16. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!