Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha lenne sorkötelezettség, és...

Ha lenne sorkötelezettség, és be kellene vonulnom, levágnák a hajam? Mennyire?

Figyelt kérdés
Most elég hosszú, és enyhén kiakadnék, ha letolnák 0-ás géppel. Ez megtörténne, ha tényleg be kellene vonulnom? Hogy volt ez még régebben?
2011. jan. 30. 11:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy beszari csicska vagyok, de legalább nem úgy nézek ki mintha most jöttem volna haza Auschwitzból. Gondolom te sem jártál még soha városban, csak falun, és nem bírtál civilizálódni egy kicsit sem...
2011. febr. 2. 10:30
 12/14 BlackSword ***** válasza:
Hagyd rá kérdező... Még a szocializmusban sem voltak kopaszok a kopaszok... Nagyapám tényleg kopasz kopasz volt, de az még a Horthy féle rendszer volt...
2011. febr. 2. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
érdekes 193cm magas és 102kg voltam amikor leszereltem. és nem úgynéztem ki mint aki most jött a lágerból. az a legnagyobb baj hogy az ország televan olyan besz@ari senkiháziakkal mint amilyen te is vagy. Jaj mi lesz a szép hajacskámmal ha kitör a háború és bevisznek? Jaj nagyon rossz lesz? Jaj nagyon fog fájni?.....A válaszom az hogy igen neked nagyon rossz lesz! Nemhiába mondták hogy nem ember aki nem volt katona. Ja és én nem faluról vonultam be, abban az időben bp-en laktunk. Lehet hogy a sereg nem a legtökéletesebb hely volt, de sokmindere megtanitotta az embert. Egy férfi életében fontos dolog volt az ott lehúzott hónapok évek. A legnagyobb buli volt fiatalon
2011. febr. 3. 15:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Mindenesetre én hálás vagyok az SZDSZ-nek meg az MSZP-nek hogy eltörölték, legalább megmarad a hajam...
2011. febr. 3. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!