Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha megtámadná valamelyik...

Ha megtámadná valamelyik ország Magyarországot beállnál a hadseregbe?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 10:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
67%

egyértelmű, ez kétségbe sem vonható(sőt mennék a határra a dezentőröket agyonlőni, 50kilós hosszúhajú rocker hiperkockákra gondoltam. Ide születtem ez a hazám akinek kell vegye el :PP, de én és rajtam kívül szerintem jópáran osztják a véleményem vagy legalább is remélem.

25 F

2011. jan. 31. 01:40
 32/41 anonim ***** válasza:
44%
Bárki foglalná el Magyarországot, utána csak jobb lenne :(
2011. jan. 31. 02:49
 33/41 A kérdező kommentje:
Úgy mint a II. vh után mikor a szerbek,románok, szlovákok visszakullogtak a Vajdaságba, Erdélybe, Felvidékre és magyar holokausztot csináltak?
2011. jan. 31. 07:25
 34/41 anonim ***** válasza:
34%
Biztos hogy nem harcolnék ezért a sz@r országért :D Dezertálnék és sutty a sok nagy hazafi hadd harcoljon, biztos megérdemli az ország :)
2013. szept. 1. 17:26
 35/41 Zorall1 válasza:
Az Alkotmány fenntartja a lehetőséget, hogy elrendeljék a sorozást rendkívüli helyzetben. Na most, ha besoroznak és behívnak egy ilyen háborús helyzetben, akkor kötelességed megjelenni a kijelölt helyeden. Különben sok évre elítélhetnek! Bár most nincs ilyen helyzet a látóhatáron. M.O egy nyugodt "sziget" a környéken.
2013. szept. 2. 19:21
 36/41 ACAB ***** válasza:
48%
Az életemet adnám ezért az országért, mint ahogy még rengeteg ember rajtam kívül. Inkább íródjon be a történelembe, hogy hősiesen helytálltunk, még ha meg is halunk, minthogy önként, ellenállás nélkül átadjuk hazánkat másnak. Egy magyar embernek kötelessége megvédeni Magyarországot, bármi áron. Aki ismeri 1000 éves történelmünket, és tudja, hogy a magyar ember mennyiszer helytállt ilyen helyzetekben, annak az embernek a történelmi események csak erőt adnak a haza védelméhez.
2013. szept. 3. 07:33
 37/41 anonim ***** válasza:
32%
Ha elrendelik a sorozást akkor mennyi időm van meg jelenni a kijelölt helyen? Mert a behívottak nagy része fogja magát és átmegy a határon és ennyi.Egyből nem tudják elítélni,valószínüleg meg se halnak,lehet a családjuk is menne velük.Ezt az országot nem magyar kormány irányítja szóval meghalni felesleges értük.21 éves vagyok de sajnálom hogy már nem azok az idők járnak mint a 2. világháború idején mikor volt hazafiasság.Most meg nincs háború de mindenki megy külföldre.Köztük én is,elismerem.Nem azt mondom hogy egy olyan országért add az életed mint Svájc vagy akármi...de ebben az országban normálisan meg se lehetne élni.Akkor harcoljunk a nyomorúságért? Meg itt mindenhol széthúzás van stb...ilyenekért felesleges veszni.Az ország gazdasága nem bírna el egy háborút és ha megnyerné akkor is csak nagyobb lenne a szegénység.Szép dolog a hazafiasság de ez nem fizeti ki a csekket stb...akikért meghallnék az a családom és a barátaim de ilyen helyzetben ők is elhagynák az országot Velem együtt.
2013. szept. 3. 17:44
 38/41 anonim ***** válasza:
Engem, ha jelentkeznék se vennének be a hadseregbe.
2015. márc. 25. 08:36
 39/41 anonim ***** válasza:

Egyébként meg tudjátok, hogy a haza védelme rendkívüli helyzet esetén minden polgárnak alkotmányos kötelessége. Ez nem feltétlenül a hadseregbe való beállást jelenti, ez az egészséges, felnőtt férfiaknak a kötelessége, van akit ilyenkor munkaszolgálatra hívnak be, mint pl a nőket, hogy fegyvergyárakban vagy kórházakban dolgozzanak ápolókként.

De ha magyarországnak olyan kormánya lenne egy ilyen támadás idejében, mint a hiteleri náci Németországnak volt, én akkor átpártolnék az ellenséghez. Hiába is hazaárulózna akérki, nekem nem hazám egy olyan ország, ahol ártatlan embereket ölnek meg az állami szervek olyan tulajdonságaik miatt, amiről nem tehetnek és amivel senkinek nem ártanak.

2015. márc. 27. 10:36
 40/41 anonim ***** válasza:
hitleri*, bocsánat!
2015. márc. 27. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!