Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kalasnyikov.hu nyitólap - mit...

Kalasnyikov.hu nyitólap - mit jelent ez?

Figyelt kérdés

www.kalasnyikov.hu

A nyitólapon látható szöveg mit jelent? Tilos megnézni az oldalt?

2011. jan. 28. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy néz ki! Valószínűnek tartom, ha belépnénk, a továbbiakban még 66 biztonsági jelszót és egyebeket kérnének, csak közben behatárolnák, hogy a belépési szándék honnan, melyik gépről történt. Ha nem láttam volna a Tv-ben mostanában többször is egy filmet a Kalasnyikovról, persze azt sem tudnám, hogy az mit takar. Az igazság az, hogy engem szerencsére ez nem is érdekel.
2011. jan. 28. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:

HÁt én beléptem. Eddig nem repültek be kommandósok az ablakon, de nem is láttam rajta semmi olyat, ami miatt erre szükség volna.

Szerintem inkább arra játszik, hogy felkeltse, fokozza az érdeklődést.

2011. jan. 28. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben addig húznám el a csíkot, amíg körbe nem kerítik a házadat. :)))
2011. jan. 28. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Kötelező jogi blabla a magyar jogszabályok abszurditásának köszönhetően. Nézegesd csak nyugodtan, semmi bajod nem lesz belőle.
2011. jan. 28. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
nyugodtan megnézheted! csak a törvény miatt kötelesek ezt kiírni
2011. jan. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!