Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha voltam sorkatona nem kell...

Splash kérdése:

Ha voltam sorkatona nem kell kiképzésre mennem, hanem egyből megyek az alakulathoz? Itt a beosztásomhoz tartozó kiképzést kapom meg? Ki írja alá a mentesítő papírt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
De,végig kell csinálnod újra a kiképzést.Kiképzés után viszont megkapod azt a rendfokozatot amivel leszereltél.Mi volt az?
2011. jan. 25. 11:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mikor voltál katona.Ha nem az utolsó ciklusban akkor nem kell újra csinálnod a kiképzést, csak alkalmasságira kell menned.

Após jelöltem 47 éves, 3 éve katona.Neki is csak alkalmasságira kellett mennie és utána mehetett az alakulathoz.

2011. jan. 25. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:
2001-ben voltam katona és honvédként szereltem ptsz sofőrként egy árvízről műszaki században.
2011. jan. 25. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá a toborzó irodában az a legbiztosabb.
2011. jan. 25. 12:07
 5/5 vzs ***** válasza:

a rendfokozat ezek szerint neked mindegy is. :)

toborzó irodában kellene érdeklődnöd, ott pontos infót adnak, nálunk 3 hónapja jött 2 fickó, akik mentesítéssel jöttek be, tehát nem kellett alapkiképzést végignyomni.

2011. jan. 25. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!