Alapkiképzésnél szerintetek?
Figyelt kérdés
Alapkik. előtt 1 hónappal ha intenzív edzést/mozgást végzek szerintetek jelenthet e némi pluszt,némileg edzésből lépek át a kiképzésbe.. ( arra gondolok hogy nemfáradok ki az első napon stb) bár tudom hogy 1 hónap alatt nemfogok kőkeményre felturbózni magam ezzel tisztában vagyok, vélemények?2011. jan. 17. 20:34
1/7 vzs válasza:
mindenképpen használni fog, szerintem, ha van időd/kedved készülj! ettől függetlenül kitalálnak olyan napirendet, hogy el fogsz fáradni!
2/7 bumbi02 válasza:
én azt ajánlom hogy ne előtte 1 hónap intenziv edzés, hanem előtte 3-4 hónap normális edzés.. és akkor nem fáradsz ki annyira, nem terhelődsz le annyira..
3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom hogy kifogok fáradni sőt 100%ig megvagyok róla győződve, viszont azért kérdezem igy mivel eddig kapott információim szerint nincs 3-4 hónapom, mert mikor jelentkeztem (régen) akkor rátudtam készülni 7 hónapon keresztül futottam most viszont egy 2 hónapja nemtudtam edzeni,igy most amit lehet azért megteszek a néminemű javulás érdekében.
2011. jan. 17. 23:27
4/7 anonim válasza:
Neked mennyi idő telt el a jelentkezés és a bevonulás között?Amúgy ne félj nem te leszel a legbénább. :)Meg ott majd nagyon felhoznak majd edzetségileg.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát maradjunk annyiban hogy a toborzó iroda nemtörte le a körmét hogy én valaha katona legyek de révbe látszik érni a dolog, egyébként attol nemfélek hogy énleszek a legbénább mert világ életemben mozogtam,sportoltam stb..
2011. jan. 18. 12:36
6/7 anonim válasza:
Akkor "megnyugodtam", én is várok már egy ideje.Ismerőseimtől mindig azt hallom, hogy a fekvőtámaszt azt nagyon szeretik. :)Van vagy 4 féle.Barátom amikor kiképzésen volt akkor a piramist edzést nyomták.
7/7 A kérdező kommentje:
Már elég rég óta csinálom ezt a 3edzést ami sűrűn előfordul (hallottak alapján) kiképzésen: Futás,fekvőtámasz (többféle) és felülés.
Valóban a fekvőtámasz főleg amit többen csinálnak egyszerre, ezek mind mondjuk úgy hogy csapatépítő gyakorlatok..
2011. jan. 18. 17:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!