Nagyon szeretnék katonának menni, de van egy kis probléma: úgy hívnak, hogy Előb Miklós. Ez azért baj, mert ha hivatásosnak megyek, viszonylag hamar ki fognak nevezni őrmesternek, és alárendeltjeim is lesznek. Viszont tartok tőle, hogy nem fognak komolyan venni egy olyan tisztet, akit úgy szólítanak hogy "Előbőrmseter". Szerintetek mit csináljak, változtassak nevet? Vagy hogy érjem el, hogy az őrmesteri (meg az őrvezetői, őrnagyi stb.) fokozat nekem kimaradjon az előmenetelben?
2010. dec. 6. 10:59
1/10 anonim válasza:
A felettesük leszel, muszáj lesz komolyan venniük.:) Pláne a katonaságnál, ott sokkal szigorúbbak a rendszabályok.
A név meg egy dolog, akármilyen furán is hangzik.:)
2010. dec. 6. 11:18
2/10 anonim válasza:
Szerinem is minden csoda három napig tart, megszokják és Te is megszokod. Légy büszke a nevedre, elvégre örökölted.
Boldog Névnapot!
2010. dec. 6. 11:24
3/10 anonim válasza:
ne aggódj, simán. exem felettese Mogyoró dandártábornok volt.... :D
És minél feljebb jutsz a ranglétrán, annál nagyobb nyomás lesz rajtad és érzelmileg egyre betegebb leszel..majd a családodra is ki fogod vetíteni a benti dolgokat. Szóval csak akkor csináld,ha elég erős a lelked..és a családod/vagy leendő családod olyan lesz, hogy elfogadja, apu egyfolytában ideges...ismertem pár katonát..tudom miről beszélek...
2010. dec. 6. 11:30
4/10 anonim válasza:
Ha ilyenen parázol, nem biztos, hogy katonának való vagy, persze nem bántásképp mondom. Meggondoltad?
2010. dec. 6. 11:37
5/10 anonim válasza:
Ez nem vicc:
1999. ben utolsó előtti "turnus" voltam Kalocsán. A felettesem ONDÓ LÁSZLÓ őrvezető volt.
Nem sokkal előtte benne volt a fókuszban is, az érdekes nevek részben.
Akkor történt, hogy Wenger Atilla őrvezető üvöltöt, hogy "Szóljon annak a g.cinek, hogy telefonon keresik".
Nem volt szabad nevetni a honvédeknek. :)
2010. dec. 6. 12:08
6/10 hollófernyiges válasza:
Végezd el a tisztképzőt a ZMNE-n és akkor egyből alhadnagyként kezdesz.
2010. dec. 6. 12:13
7/10 anonim válasza:
12:13
Nem létezik alhadnagy rendfokozat.Zrínyi után hadnagy lesz.
2010. dec. 6. 16:43
8/10 anonim válasza:
:)nem vagy katonának való... már így látatlanban sem. még te sem veszed magad komolyan akkor majd a többiektől se várd.Amúgy meg ez az egész kérdés hülyeség szerintem...Keményen kell fellépni és kiállni ha valaki piszkál ennyi.
2010. dec. 6. 16:52
9/10 anonim válasza:
persze. tudod ki fog csúfolni. katonaságnál nincs ilyen. ha mégis meghallod odamész aztán lehordod de nagyrészt olyan kussba fognak állni előtted, hogy a legyet is lehet hallani.
2010. dec. 17. 16:48
10/10 anonim válasza:
vagy aki röhög, szétbaszod a fejét a tonfával...ja bocs rendőr vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!