Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lesz III. világháború?

Lesz III. világháború?

Figyelt kérdés
Szerintetek mikorra várható, mi fogja kiváltani, és Magyarország hogy fog belőle kikerülni?Mi lesz a következménye?Bocsi, ha hülye kérdés, de nem tudom elképzelni, hogy most bármi is meg tudná törni a békeidőt. Vagy csak nekem tűnik úgy, hogy a világ (vagyis a nagy része) már kinőtt ebből a háborúsdiból?!
2010. dec. 5. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egymilliárd kínai és indiai szövetségbe elindul...az előörs már itt van.
2010. dec. 5. 22:14
 12/18 anonim válasza:
50%
Biztos hogy lesz. Én egy NATO vs. Kína-Oroszország háborúra tippelek.
2010. dec. 7. 01:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Az eddigi vh-k is a pénz meg a hatalom miatt törtek ki. Lesz. Most is van csak nem látod mert vak vagy.
2010. dec. 8. 15:56
 14/18 Royce ***** válasza:

Szerintem nem lesz Oroszország nem elégerős ahhoz hogy szembeszáljon a NATO-val Kína pedig mért szálna szembe vele mindenki csak bukna rajta, sőt szerintem az emberiség is kipusztulna.

De ha Észak-Korea vagy Irán robbantana ki egy háborút ott Kína és Oroszország a NATO-val lenne.

2010. dec. 9. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Vagy be sem szállna...
2010. dec. 10. 03:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért az oroszokat nem kell lebecsülni, pláne, hogy nem tudjuk milyen nyilvánosságra nem hozott fegyverarzenáljuk van. De akárhonnan nézem, stratégiai szempontból sokkal jobb helyen van az országuk, mint mondjuk Európa vagy az Egyesült Államok.
2011. máj. 11. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem érnek semmit a hatalmas területükkel és az elhelyezkedésükkel, amikor az infrastruktúrájuk egy nagy nulla. Csapatok mozgatásához az pedig elengedhetetlen. Mindig is ez volt az oroszok veszte, egyetlen előnyük egyben a legnagyobb gyengeségük is.
2011. máj. 11. 20:34
 18/18 jordan07 válasza:
az ember mindig is hülye volt nem tudod nyugton maradni biztos jön majd valami ami elő idéz egy háborút és szerintem ez is foglya az emberiség vesztét elhozni.
2011. aug. 6. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!