Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédségnél van lehetőségemre...

Honvédségnél van lehetőségemre NEM közös zuhanyzásra?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 18:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem, miért gond. Férfiak vagytok mindannyian, nem kell szégyenlősködni nem fogja senki pont a tiédet nézni.
2010. nov. 20. 18:28
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Első: képzeld el, vannak olyan férfiak, akiket ez esetleg zavar. Nem tudom, miért olyan nagy dolog ez...
2010. nov. 20. 18:42
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Előző,

Akkor nem katonának, hanem világítótorony őrnek kellett volna mennie.

2010. nov. 20. 18:53
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Előző, igaz, de az első válaszoló válasza azért nem helyes, mert nem azért nem kell ilyenekkel törődni, mert férfiak, hanem azért, mert az a honvédség.
2010. nov. 20. 18:55
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
De ha a japókat nézzük náluk vannak nyilvános fürdők és még ők is élnek. Bár lehet, hogy csak én nem vagyok szégyenlős, de engem pl nem zavarna.
2010. nov. 20. 18:59
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

Nincs.

A Honvédség nem kívánságműsor, - sőt, adódhatnak olyan helyzetek is, amikor még a hideg vízben zuhanyozási lehetőségért is úgy hajlonganál az "imaszőnyegen", mint a mohamedánok - naponta ötször.

2010. nov. 20. 19:30
 7/17 anonim ***** válasza:
42%
Mundjuk lehet hogy lány azt ne veszitek figyelembe? ma már sok női katona van
2010. nov. 20. 21:38
 8/17 vzs ***** válasza:
83%

igen és a sok női katona is együtt zuhanyozik a sok női katonával! emberek! 2 vizesblokk van, vizesblokkonként 3-3 zuhanyzóval, századszintenként... kb ennyi

ha egyedül akarsz zuhanyozni, akkor ébresztő előtt, takarodó után van lehetőséged, de hidd el, a társaid ki fognak nézni!

egyébként orvosi vizsgálatokon pl anyaszült meztelenül kell előrehajolnod, ahol a széthúzott farpofáid közé kíváncsiskodnak be... szóval a katonaságnál nem érdemes szemérmeskedni...

2010. nov. 20. 22:10
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
VAN! Ha egyből tábornoknak soroznak be, még saját wc-t is kapsz!
2010. nov. 20. 23:12
 10/17 anonim ***** válasza:
45%
A lányok mióta zuhanyoznak a fiúkkal közösen te sertés?
2010. nov. 21. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!