Ez tényleg igaz? Többi lent.!
Figyelt kérdés
Dédapám mesélte(Isten nyugasztalja:'(), hogyan 2VH. végén 14-15 éves gyerekek is harcoltak.Egy gyerek akinek még tanulnia kéne a suliba,nem tudom elképzelni , hogy olyan körülmények közt tudjon harcolni az ellenséggel.:S2010. nov. 12. 22:21
11/19 anonim válasza:
A Hitler Jugend tagjait ugyanúgy kezelték, mint a felnőtt katonákat.
Tehát igen, kitüntetést is kaptak, ha kiérdemelték.
12/19 anonim válasza:
A leventemozgalom Magyarországon volt, bevetésük Szálasi bűne, úgyhogy nem kell egészen a Hitlerjugendig szaladni...
13/19 A kérdező kommentje:
Engem még az bánt, hogy Hitler jókedvűen mosolygott amikor végig nézte a felsorakozó 'katonákat'.Nem sajnálta őket?(Én nem bírnák büszkén elégedetten sétálni előttük és mosolyogni rájuk:S) Mondjuk amikor a bunkerban mondták neki a cselekményeket meg azt h sok fiatal(kb 18-20 évesek) tisztek is elestek, semmi sajnálat érzéssel mondta h: 'Erre valók a fiatal tisztek':S vagy valami ilyesmi volt..
2010. nov. 12. 23:20
14/19 anonim válasza:
Na ezért is nem lesz belőled diktátor.
15/19 A kérdező kommentje:
:D Apa pont kérdezte amikor írta ma az irodalom lecót:
Diktatúrát akarsz bevezetni?:DxD
2010. nov. 12. 23:45
16/19 anonim válasza:
Hát bazki te ott voltál vagy honnan tudod ilyen jól, hogy mi hogy volt? :D Attól, hogy egy filmbe úgy volt........ az még semmit se jelent.
17/19 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy a bátyám töri könyvbe van kép h kitüntetéseket oszt és mosolyog rajtuk, a másikat meg 10 kötetes 2Vh-s történelem könyvből.Meg olyan is volt benne asszem hogy valahol a HitlerJugend elvesztett vagy 300.000 főt(gondolom ezek is nagyon fiatalok voltak) és csak úgy válaszolta h a nem is tudom mien schallen-ss(tudom h iylen nincs de valami ilyesmi nevezetű hadosztály) pótólni fogja a veszteséget.
2010. nov. 13. 09:00
18/19 anonim válasza:
Sajnos volt, - és van is ilyen jelenség Afrikában a mai napig.
-Hosszabb a gyermekre akasztott fegyver csöve sokszor, mint maga a gyerek, - és azok a gyerekek sajnos lövöldöznek is a fegyverekkel, ha szükségét érzik.
19/19 A kérdező kommentje:
Igen van is egy film asszem az a neve hogy 'Véres Gyémánt' abban is van ilyen..:(
2010. nov. 13. 09:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!