Milyen iskolai végzettség kell ahhoz, hogy valaki be álljon katonának?
Figyelt kérdés
Kell érettségi ?2010. nov. 11. 13:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem 8 általános , de hogy mondjuk vadászgép pilóta legyél, egyetem...
2/7 anonim válasza:
Jaja, így ahogy az első válaszoló írja.Bár nem tudom hogy per pillanat 8 általánossal mennyire van esélye az embernek mivel elég nagy a túljelentkezés.
3/7 anonim válasza:
Mondjuk épp elég szomorú, hogy 8 általános végzettséggel valakinek fegyvert adnak a kezébe...
4/7 anonim válasza:
Nem kell semmi végzettség,elég ha hülye vagy.Normális ember úgyse megy katonának.
5/7 anonim válasza:
érettségi esetleg szakiskolai végzettség alapkövetelmény! Hiába 8 általános van írva a jelentkezési lapon, nem fognak behívni (amúgy sem, de ez más kérdés) a szűrővizsgálatokra sem. Egyébként is csak jelképesen van toborzás, nem vesznek fel senkit sem (ja de, az előző negyedévben országosan 5 embert a díszszázadhoz, meg néhányat teherautó sofőrnek a megfelelő jogosítvánnyal)
6/7 anonim válasza:
Én is egyet értek az előzővel, szerintem is kell hozzá érettségi.
Az iskolánkban van egy hirdetőplakát kifüggesztve, ahol fel van sorolva hogy mik kellenek ahhoz hogy az iskola elvégzése után katona lehess. Többek közt:
18-30 éves kor, büntetlen előélet, érettségi bizonyítvány
7/7 anonim válasza:
14:18-as gondolom rettentően felvilágosult.
Gondolkodni kellene, hogy nem jobb e néha csendben maradni.
Egy katona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!