Zelensky miért lenne hős?
értem ezalatt,én nemtudom hősnek tartani azt,aki 3 generációt halálba küldött,és képtelen békében megállapodni. Meddig akarja még a népét irtani?
Nem lenne egyszerűbb megállapodni Trump-al,és Putyinnal? Fogadja el a feltételeket,és ne ölesse halomra a népét. Egyszer úgyis elfog bukni,akkor miért húzza eddig?

Nem hős, de bátor! Amúgy te elfogadnát a békét, és meg hunyászkodál olyan országnak, akik megtámadták, lerombolták az otthonodat, meg gyilkolták a szeretteidet! Tönkre tették a családotad, egy olyan feltétellel, hogy kifosztanák az országot békéért, miközben semmi védelem a jövőre nézve? Élnél tovább békében egy olyan renderrel aki ki irtotta a néped a családot, tudnál ott élni félelemben hogy mikor jönnek újra, és az emlékek, a sebek? mintha semmi nem történt volna? Megtámadott nép agyával gondolkodj, és képzeld magad ilyen helyzedbe! Könnyű pofázni a kényelmes házba! Na Zelenzki pont ez miatt nem akarja elfogadni. Ők is békét akarnának, mindenki békét akarna, de újra az az ellenség markába, aki ki irtotta a fele népedet? És semmi garancia a jövőre nézve?? Ezt kellene megérteni! Elvesztették mindenüket, a házukat, a gyerekkori emlékeket, a szeretteiket, szerinted számít nekik bármi is védelmi garancia nélkül??
Amúgy fordított helyzetbe, ha az én országomat támadná meg valaki éscsaládomat irtaná ki, egy terrorista ország a sziven a harctérre húzna! Nem bírnék úgy egy olyan békét, és élni normális életet olyan “békében” nyugtalanságban. És nem tudnék jó pofát váfni, nen nyugodnék. És szerintem ez normális abban az esetben, ha nem kapnak szilárd biztos védelmi garanciát, és ha nem takarodnak ki végleg, és a parlamentből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!