Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vége lehet az Orosz-Ukrán...

Vége lehet az Orosz-Ukrán háborúnak?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok,szerintetek Trump beiktatásával vége lehet hamarosan a háborúnak? fenyegethet még esetleges világháború veszély?
jan. 22. 21:57
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
0%
A forrást arról, hogy felszámolták a kurszki ukrán betörést, patkány.
jan. 26. 22:14
 32/53 A kérdező kommentje:
Valaki ideges lett az igazság miatt,és már szidalmazásba kezdtünk? ajjaj.. Ezzel tudod mire jutottál ,igaz? Nem,nem az igazadat bizonyítottad ezzel. :) Jó mérgelődést. nemgond,bebizonyosodott az is,hogy a Kurszkban lévő "ukrán" katonák milyen erősek,akárcsak a határaikon belül. Sokat elértek eddig. :'D
jan. 26. 23:22
 33/53 anonim ***** válasza:
0%

Kerülöd a választ, terelsz, hazudsz, mint kékávós elődeid.

Egyenes kérdésre nem tudsz egyenes választ adni. Ez bizonyítja, hogy igazam van.

jan. 26. 23:27
 34/53 A kérdező kommentje:
Pontosítok akkor. Ha így megfelelőbb. Nem kiverve lettek,hanem jóformán ellehetetlenítve. -Értsd,lószart nem értek el. se akkor,se most. Várom a te válaszodat. Erős ukránok,hogyhogy nem tudnak mozdulni Kurszkból? Hisz erős hadseregük van,nem? Vagy talán tévedek,és mégsem olyan erős,ahogy azt a nyugat állítja? (elnézést,sajnos most is csak tereltem,illetve hazudtam.)
jan. 26. 23:55
 35/53 anonim ***** válasza:
0%

"Pontosítok akkor. Ha így megfelelőbb. Nem kiverve lettek,hanem jóformán ellehetetlenítve"

Na, megy ez.😃 Önmagad karikatúrája vagy, te bohóc...

Nem a sokkal kisebb - és támadás alatt álló - ukrán haderőnek, hanem a számbeli fölényben lévő, és elméletileg szuperhatalom Oroszországnak ciki az a tény, hogy a kurszki betörést még mind a mai napig nem tudták felszámolni, és kénytelenek eltűrni annak meglétét.

Elképzelhetetlen volna ez mondjuk az Egyesült Államok esetén, hogy valaki ellenőrzése alatt tartja az állami területének egy részét, és egyszerűen nem tud vele mit kezdeni.

Egy szuperhatalom nem így viselkedik.

jan. 27. 04:39
 36/53 A kérdező kommentje:
Válaszomra ellenválaszolsz,mert nemtudsz normális érvet mondani. Még mindig képtelen vagy agyilag a kérdésemet felfogni,és normális választ adni rá. Isteníted az erős Ukrán sereget,de vak is látja,hogy Ukrajna az porrá lesz szedve,ha nem lesz mihamarabb vége a háborúnak. Bár ezt nyugati felszopóként,aki csak vakként látja a világot,hiába pofázza neked bárki is. Egy teljes burokba vagy zárva,mint az összes többi félkegyelmű.
jan. 27. 17:53
 37/53 anonim ***** válasza:
0%

Kénytelen-kelletlen beismerted, hogy hazudtál, és még színleled a nagyképűséget. Ez azért jó vastag bőr.

Leírtam az előző válaszomban - maga kurszki betörés ténye mutatja az impotens voltát az orosz haderőnek, minthogy egy nálánál sokkal kisebb, nem mellesleg támadás alatt álló országnak a betörését nem tudja felszámolni, túlerő birtokában.

De ringasd továbbra is magadat álomképbe az oroszokról.

Közben kihullanak a tojástartó dobozok a harckocsik reaktív páncélzatából, és esnek le tovább a szigszalaggal rögzített GPS-ek a gépeikből.

Kíváncsi vagyok, a kercsi híd felrobbanása után mivel fognak a hebegni a hozzád hasonlók.

jan. 27. 18:26
 38/53 A kérdező kommentje:
ezt egyedül te gondolod így. Nem véletlenül van minden válaszodon 0% arány,nem,nem én nyomok rá,hogy haszontalan. Ha gondolod képet is küldök róla. Valószínűleg ezen véleményen egyedül te vagy. Elgondolkodtató,nem? Engem már pár kérdés óta érdekel a véleményed arról,hogy az erős,ütőképes ukrán sereg,miért nem képes akkor tovább haladni Kurszknál. De erre hiába várom a választ,ahogy elnézem..
jan. 27. 18:50
 39/53 anonim ***** válasza:
0%

Nem érdekelnek a likehuszárok. Nem helyettesíti az érveket ez.

"erős,ütőképes ukrán sereg,miért nem képes akkor tovább haladni Kurszknál. De erre hiába várom a választ,ahogy elnézem"

Elmondtam többször is, csak valószínűleg nem értem el a felfogóképességed szintjét (ami magyarázat arra, miért rajongsz a vöröscsillagosokért és az ex-KGB-s Putyin ért).

Nem az mutatja Oroszország erejét, hogy kurszkban nem mennek mélyebbre az ukránok, hanem az mutatja a gyengeségét, hogy túlerő mellett sem tudják visszaszorítani.

Leírjam máshogy? Mert ezt talán már egy földigiliszta is megértette volna így.

jan. 27. 19:04
 40/53 A kérdező kommentje:

Az érveid teljesen badarságok. Valami oka van,hogy senki,max 1-2 ember ért veled egyet.

Te mit gondolsz,az oroszok ezért a piti ellenfélért az egész sereget megindítják majd? Ha az lenne,hidd el nem maradna sok Ukrajnából.

jan. 27. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!