Vége lehet az Orosz-Ukrán háborúnak?
Kerülöd a választ, terelsz, hazudsz, mint kékávós elődeid.
Egyenes kérdésre nem tudsz egyenes választ adni. Ez bizonyítja, hogy igazam van.
"Pontosítok akkor. Ha így megfelelőbb. Nem kiverve lettek,hanem jóformán ellehetetlenítve"
Na, megy ez.😃 Önmagad karikatúrája vagy, te bohóc...
Nem a sokkal kisebb - és támadás alatt álló - ukrán haderőnek, hanem a számbeli fölényben lévő, és elméletileg szuperhatalom Oroszországnak ciki az a tény, hogy a kurszki betörést még mind a mai napig nem tudták felszámolni, és kénytelenek eltűrni annak meglétét.
Elképzelhetetlen volna ez mondjuk az Egyesült Államok esetén, hogy valaki ellenőrzése alatt tartja az állami területének egy részét, és egyszerűen nem tud vele mit kezdeni.
Egy szuperhatalom nem így viselkedik.
Kénytelen-kelletlen beismerted, hogy hazudtál, és még színleled a nagyképűséget. Ez azért jó vastag bőr.
Leírtam az előző válaszomban - maga kurszki betörés ténye mutatja az impotens voltát az orosz haderőnek, minthogy egy nálánál sokkal kisebb, nem mellesleg támadás alatt álló országnak a betörését nem tudja felszámolni, túlerő birtokában.
De ringasd továbbra is magadat álomképbe az oroszokról.
Közben kihullanak a tojástartó dobozok a harckocsik reaktív páncélzatából, és esnek le tovább a szigszalaggal rögzített GPS-ek a gépeikből.
Kíváncsi vagyok, a kercsi híd felrobbanása után mivel fognak a hebegni a hozzád hasonlók.
Nem érdekelnek a likehuszárok. Nem helyettesíti az érveket ez.
"erős,ütőképes ukrán sereg,miért nem képes akkor tovább haladni Kurszknál. De erre hiába várom a választ,ahogy elnézem"
Elmondtam többször is, csak valószínűleg nem értem el a felfogóképességed szintjét (ami magyarázat arra, miért rajongsz a vöröscsillagosokért és az ex-KGB-s Putyin ért).
Nem az mutatja Oroszország erejét, hogy kurszkban nem mennek mélyebbre az ukránok, hanem az mutatja a gyengeségét, hogy túlerő mellett sem tudják visszaszorítani.
Leírjam máshogy? Mert ezt talán már egy földigiliszta is megértette volna így.
Az érveid teljesen badarságok. Valami oka van,hogy senki,max 1-2 ember ért veled egyet.
Te mit gondolsz,az oroszok ezért a piti ellenfélért az egész sereget megindítják majd? Ha az lenne,hidd el nem maradna sok Ukrajnából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!