Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vége lehet az Orosz-Ukrán...

Vége lehet az Orosz-Ukrán háborúnak?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok,szerintetek Trump beiktatásával vége lehet hamarosan a háborúnak? fenyegethet még esetleges világháború veszély?
jan. 22. 21:57
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
0%

Talán neked pontosabb képeid vannak a front aktuális vonaláról, elvtárs?

Az oroszok esetleg már Kijev alatt vannak, csak nem tud róla a világ, mert nem olvas RT-t?

Régi hagyomány az oroszoknál az alternatív valóság.

jan. 26. 00:54
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

21: mi lenne ha valami normális katonai szakértőtől tájékozódnál? ja nem teszed mert szeretsz alternatív valóságban élni, jobb a kellemes hazugság mint a kényelmetlen igazság.

az ukránok esetleg már a krímet foglalják vissza?

az alternatív valóságban pedig te élsz, a kommentejeidből és linkjeidből ítélve. régi hagyomány ez a nafósoknál.

jan. 26. 01:01
 23/53 anonim ***** válasza:
0%
Na, akkor mutasd meg kérlek, hol állnak az oroszok. Mert eddig semmit nem villantottál, csak szövegelsz, bolsi.
jan. 26. 01:05
 24/53 A kérdező kommentje:

Te tényleg azt gondolod,hogy az Ukrán haderő sokkal fejlettebb,és erősebb mint az oroszoké? Nemár.. Ennyierővel válaszolni lehetne arra,hogy kilettek verve Kijevből az oroszok,akárcsak az ukránok Kurszk-ból.. Mit gondolsz,miért adták fel az ukránok donyecket? Mert olyan jól bírtak az oroszokkal? Ha annyira elbírnának velük,akkor nem kellett volna feladniuk,az egyik,ha nem a legfontosabb katonai álláspontjukat.

Donyeck nagyon fontos terület volt az ukránok számára. Ha erősek,és ténylegesen olyan gyengék az oroszok,ahogy azt te állítod,akkor miért nem harcoltak,és foglalták vissza? Pedig eléggé létfontosságú szerepet játszik mai napig Donyeck,illetve Avdiivka.

jan. 26. 20:52
 25/53 anonim ***** válasza:
0%

"Te tényleg azt gondolod,hogy az Ukrán haderő sokkal fejlettebb,és erősebb mint az oroszoké?"

Nem. A nyugati fegyverek sokkal fejlettebbek, amiket az ukránok megkapnak.

"Nemár.. Ennyierővel válaszolni lehetne arra,hogy kilettek verve Kijevből az oroszok,akárcsak az ukránok Kurszk-ból.."

Lehetne... Ha nem lennének még most is ott az ukránok. Vagy az RT-n már azt hazudják, hogy felszámolták az oroszok a betörést, elvtárs?

jan. 26. 20:59
 26/53 A kérdező kommentje:
Milyen forrásból infomrálódtál,hogy ott vannak az Ukránok? Mit gondolsz,majd az oroszok tapsikolni fognak,hogy Bravó! Bejöttetek,maradjatok itt. Mi addig folytatjuk a ti területeiteken a harcot? Ha ott lennének,miért ragadtak ott? szerinted nem próbálnának más támadást? Kérlek.. Nemár..
jan. 26. 21:27
 27/53 anonim ***** válasza:
13%

Mutass már egyetlen nem orosz hírforrást, ami azt mondja, hogy az oroszok felszámolták a kurszki betörést.😃

Szerintem csak trollkodsz. Ennyire nem lehet senki burokban.

jan. 26. 21:50
 28/53 A kérdező kommentje:
A Nyugat szerint Ukrajna már rég elfoglalta Moszkvát. Elhiszed? Most olvastam,ezt írja a nyugat,csak igaz lehet! Oroszok 4 megyében vannak. De ezt csak ők állítják,ilyen nem létezik. Kb ilyen elven gondolkodsz barátom. Tipikusan nyugat felszopó. Magyarázz el nekem valamit. HA,annyira sikeres lett a Kurszki támadás,és mai napig ott vannak,miért nem haladnak tovább? Miért nem támadnak folyamatosan,és foglalnak el orosz területeket? Erre van valami magyarázatod? Vagy ez is csak orosz hírforrás teljes mértékben,és már fél Oroszország az ukránok keze alatt van.. :'D
jan. 26. 22:00
 29/53 anonim ***** válasza:
0%

"A Nyugat szerint Ukrajna már rég elfoglalta Moszkvát. Elhiszed? Most olvastam,ezt írja a nyugat"

Nem. Nem írnak ilyet.

"Oroszok 4 megyében vannak. De ezt csak ők állítják"

Nem. Nem csak ők állítják ezt.

"Kb ilyen elven gondolkodsz barátom."

Nem, elvtárs. Azt prezentálod ezzel csupán, hogy alátámasztani nem tudod, amit mondtál, így helyette szalmabábokat készítesz. És kikerülöd az egyenes választ. Közvetve beismerve, hogy kifogytál.

jan. 26. 22:05
 30/53 A kérdező kommentje:
Válaszoltam neked arra,amit szerettél volna. Példát írtam arra,hogy milyen elven gondolkodsz. Amit a nyugat ír,csak az igaz,szent és sérthetetlen,amit az oroszok írnak,az badarság,és semmi köze sincs a valósásghoz,semmiképpen sem. Ez az "elvtárs" használat már eléggé elavult dolog,csak mert valaki tisztán lát bármit is. Azonban arra sajnos nem kaptam választ,hogy a jelenleg profi ukrán katonák,akik Kurszkban vannak,miért nem próbálnak meg újabb területet elfoglalni. hisz,olyan erősek és profik,nem?
jan. 26. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!