Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nöként katonaság?

Nöként katonaság?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla, hogy nöként 40+, beállnák a katonasághoz? Nem ismerek egy nöt sem, akinek tapasztalata lenne. Tudna valaki valamit mondani? Hogy viszonyulnak a férfiak ehhez? Vagy nincs megkülömböztetés a kiképzés alatt?

Két idegennyelvet beszélek anyanyelvi szinten, plusz két másik idegen nyelvet emelt szinten és még kettöt közép szinten. Milyen poziciót ajálnátok?

jan. 21. 00:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék és bunkók mindenütt ott vannak, nem számít hogy zakót, kantáros nadágot vagy egyenruhát hordanak. Vagy megtanulod kezelni őket vagy elmész éjjeliőrnek.
jan. 21. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:

6 évig voltam szerződéses, nem rég szereltem le, ha bármi kérdésed van írj nyugodtan válaszolok. Ide meg csak annyit, hogy a kiképzésen nincs megkülönböztetés, de az egyébként is csak egy alapkiképzés ott még nem látsz bele igazán a Honvédségbe.

Logisztikára illetve bármilyen irodai beosztásra simán tudsz menni, de igazàból majdnem bárhova fel vesznek ahova jelentkezel.

jan. 21. 17:08
 13/13 A kérdező kommentje:

11-es.

A bunkó beszólásokat kontrázom. Azzal nincs gondom. Azt tartom, hogy aki játszani akar, annak számolnia kell azzal is, hogy veszithet.

Én inkább arra az "üvegfalakra" gondolok, mint egy kirakat. Nézni nézheted, de át nem törheted.

Nem tudom, mennyire értitek ezt.

jan. 21. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!