Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nöként katonaság?

Nöként katonaság?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla, hogy nöként 40+, beállnák a katonasághoz? Nem ismerek egy nöt sem, akinek tapasztalata lenne. Tudna valaki valamit mondani? Hogy viszonyulnak a férfiak ehhez? Vagy nincs megkülömböztetés a kiképzés alatt?

Két idegennyelvet beszélek anyanyelvi szinten, plusz két másik idegen nyelvet emelt szinten és még kettöt közép szinten. Milyen poziciót ajálnátok?

jan. 21. 00:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Sok ám ott az éhes kani.
jan. 21. 00:32
 2/13 A kérdező kommentje:
A magángazdaságban is. Ebben reménykedem, hogy a katonaságnál nem engedhetnek meg a katonák olyan szexista megnyilvánulásokat, mint egy magáncégnél.
jan. 21. 00:38
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos, még jobban. Sok a tróger alja.
jan. 21. 00:46
 4/13 A kérdező kommentje:
3-as, te katona vagy?
jan. 21. 01:23
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Aham, s mennyi időre szeretnél felszerelni, két évre? :) Merthogy, 42 felett már elkezdik kiszórni az állományt. Nem 40 évesen kellett volna ezen gondolkoznod...

Amúgy megsütheted az idegennyelv-tudásodat, ha nincs hozzá más szakmai ismereted.

jan. 21. 02:39
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Mielőtt túl sokat agyalnàl nézd meg milyen egészségügyi követelményeknek kell megfelelni. Sajnos nagyon gyorsan és könnyen el lehet bukni azokat. Egy egyszerű fogorvosi vizsgálaton is elbukhatsz. Nem tudom te egészségügyileg hogyan állsz, de valljuk be a 40, az nem 20.

És ezt nem sèrtésnek szántam.

Én is gondolkodtam rajta pár éve, de végül meg sem próbáltam. Sajnos gyökérkezelve van az egyik első fogam, és már emiatt megbuktam volna.

Mielőtt beleèled magad ezeket nézd meg.

jan. 21. 05:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem nő vagyok ugyan, de a feltételek azok ugyanazok.
jan. 21. 05:48
 8/13 A kérdező kommentje:

Logisztikai szakon végeztem egyetemet. Nem harcolni szeretnék.

Nem csak két évre gondoltam, legjobb esetben nyugdijas korig.

A sportos rész végett nem izgulok, sokat reklámozzák, azon átmegyek.

jan. 21. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 aktív állományban a nyugdíjas kor nem 60 éves korhatár... Ha logisztikával akarsz foglalkozni akkor amúgy sem kellene felszerelned.
jan. 21. 14:18
 10/13 A kérdező kommentje:

Javitsatok ki, ha nem úgy van ahogy leirom:

Amit eddig hallottam, azt úgy rakom össze, hogy a katonaságnál rendes szabályok vannak, szóval mit, hogyan, mikor, stb, a magángazdaságban meg ahogy tapasztalom káosz, senki nem tudja mit, hogyan, mikor, stb.

jan. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!