Van esélyük az oroszoknak Kurszkból kitenni az ukránokat?
Orosz orkok... úgy látom neked az ukrán broki az átlagosnál is mélyebbre szaladt. Én annyit mondanék erre, hogy az ukrán-zsoldos haderő se különbek, százszámra lövöldözték le a menekülő civileket, csak éppen ezt nem hozta le az ukránpárti nyugati média, mert akkor oda lenne a grál-lovag nimbusz. Maradjunk csak annyiban, hogy egyik se különb a "deákné vásznánál". Különben ahogy nézegettem a felvételeket, elég romos arra fele már minden, és főleg a ruszki tüzérség miatt. Ez a háború már csak ilyen, az elején próbálkoztak kíméletesebb módszerekkel, de az rohadtul nem jött be, ezért aztán maradt a tisztítótűz. Kurszkban nyilvánvaló, hogy az oroszok okozzák a nagyobb rombolást, mivel kb tízszeres a tüzérségi fölényük, az ukránok meg hülyék lennének nyílt területen várni hogy lebombázzák őket, hiába saját terület, városok-falvak, xarrá lövik őket.
"Vagy benne van a buliban ő is."
Én ezt a nézetet vallom, mivel most van meg az a történelmi lehetősége Oroszországnak, hogy a 1991-es összeomlás után határrevíziót hajtson végre, és visszavegye történelmi területeit. Én ezért is gondolom, nem lesz itt a közeljövőben semmiféle békeszerződés, csak ha valamelyik fél össze nem omlik. A nyugat azért állt be teljes mellszélességgel az ukránok mögé, mert ezt nem akarják megengedni, 100 éve azon ügyködnek hogy az oroszokat megregulázzák, feldarabolják, túl sok energiát fektettek már ebbe, nem akarják hogy bukjon a projekt.
@22: nyilván nem fogja sem az általad említett "ukránpárti nyugati média" (bármit is jelentsen ez), sem bármely normális hírportál terjeszteni a ruszki álhírgyárak propagandahazugságait -ebből a szempontból is kivételes a KESMA és az MTVA, akiknek ezek a stratégiai hírszolgáltató partnerei.
Az orosz orkokról írtakat éppen te erősítetted meg, amikor leírtad, hogy a ruszkik ész nélkül pusztítják el az ukrán városokat, gyakorlatilag a földig rombolnak mindent, amit megszállnak. De ugyanezt erősíti az is, hogy a katonai veszteségeikre rendszeresen a polgári lakosság elleni terrortámadással reagálnak -ami nemcsak elfogadhatatlan egy civilizált ember számára, de ellent~tben áll az összes elfogadott nemzetközi szabályozással és egyértelmű háborús bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!