Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Észak Korea mennyi katonát...

Észak Korea mennyi katonát küldött az oroszoknak?

Figyelt kérdés

okt. 24. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
És a Európa, USA mennyi fegyvert és millárd dollárt adott Zelenszkijnek??
okt. 24. 12:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon elcseszték ezt a nagyhatalmak is, én se tartom helyesnek hogy ennyi pénzt ilyenekre herdáltak el, holott milliók éheznek szerte a világban..
okt. 24. 12:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Senkinek sem kellett volna beavatkozni, se az orosz se az ukrán nép nem különb egymástól...
okt. 24. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Ukrán fegyveres erők szerint 2 db 6000 fős dandár észak-koreai katona érkezett Oroszországba. Más szervezet, nemzet nem közölt még számokat.
okt. 24. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Na ja, mindig azok tudják a tuti megoldást, akiknek fogalmuk sincs, miről beszélnek.

A kérdésre: ezt akkor fogod megtudni, ha odamész és megszámolod. De vigyázz, nem mindegy hová, ez sok ezer km távolság. És ha tehetnéd, mindenütt más eredményt kapnál. Ez elég nyilvánvaló.

okt. 24. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:

3# egyetértek, senkinek sem szabadott volna beavatkozni, az EU kezdte, ráadásul ez nem EU és NATO országok közötti konfliktusba.

Ez közvetett háborúba lépés az akárhogy nézem.

Ráadásul beavatkozás nélkül már réges régen vége lett volna...

okt. 24. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Egymásnak ellentmondó adatokat hoznak nyilvánosságra a felek, az oroszok szerint 1200 fő van kint kiképzés, együttműködés gyakorlása, az USA szerint 1500 fő, az ukránok szerint meg 12000 hogy bevessék őket. Egyenlőre még 1 ÉK katonát sem vetettek be.
okt. 24. 22:20
 8/9 PMC Wagner ***** válasza:
84%
Maximum elemzőként tudom őket elképzelni ott. Bevetéseket stb erősen kétlem. Nem hiányzik az oroszoknak egy kommunikációs problémákkal küzdő egység, az több bajt okozna mint hasznot
okt. 25. 01:48
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
az biztos,hogy már kevesebben vannak mint amennyien megérkeztek.Az Ukránok elkezdték felszámolni azokat a kiképző táborokat ahol koreai katonák állomásoztak.Szerintem sok észak koreai katona nem is tudja mire vállalkozott-vagy nem is volt választása-itt nem csak visszalő az ellenség,de kiemelt célpontok lesznek.
okt. 25. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!