A jobboldaliak miért Oroszországok támogatják Ukrajna helyett?
Újfasizmus, páneurópai nacionalizmus, iszlamofóbia és neopogányság. Ez az én ideológiám.
"Ukrajna védi Európát a keleti terjeszkedéstől. Odin az ukránok mellett áll."
Én meg lóháton nyilazom a nyugati hitetleneket.A tűz, a víz, a levegő és a föld szellemei védik a Kárpát medencét a budös mosdatlan nyugati barbároktól!
#32 a kereszténység felvétele hiba volt. Egy közel-keleti ideológia, amely megfertőzte Európa szent földjét és elhozta a sötét középkort.
Vissza kell térnünk a régi, pogány isteneinkhez.
Nem szép dolog viccet csinálni a vallásomból.
Bezzeg a muszlimokat imádjátok, velük toleránsak vagytok.
Én elutasítom az ábrahámita vallásokat.
Ábrahám az zsidó volt, nem muszlim te nagyon okos ...
Mondd, antiszemita is vagy ? :)
Mi, európaiak vagyunk a tudás, a kultúra, az erő megtestesülése! Mi vagyunk az uralkodó faj. És a barbárok most minket fenyegetnek. Az európai civilizációt meg kell védeni a barbároktól.
#37 Ábrahámtól ered az egész. A Közel-Kelet a barbarizmus fellegvára.
@37: Ábrahám a muszlimok számára is ugyanúgy pátriárka, mint a zsidóknak -ők is tőle származtatják magukat. Csak nem Izsáktól, hanem Iszmaeltől...
Szóval de: pont ugyanannyira muszlim is volt, mint amennyire zsidó.
# Alex Fly
Kronológiailag a zsidók fényévekkel előbb voltak, mint a keresztények, és a muszlimok.
A zsidók ők már Kr.e. 1200-ban voltak.
A keresztények "csak" 1200 évvel később lettek.
És a muszlimok meg Kr.u. 622-től.
Továbbá a gyakorlatban a muszlimok mennyi embert öltek meg, és várost égettek fel, pusztítottak el, semmisítettek meg a hódításaik során ?
Még házon belül is gyűlölködnek, és élezik a kardot a másik muszlim közösség ellen, nem csak a szokásos szunnita vs siíta ellentét, hanem még szunnita is öli a szunnitát.
Ezek a saját vallásukkal sincsenek tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!