A jobboldal miért Oroszországot pártolja a háborúban, miközben elvileg az ukránok a fasiszták?
Nem csak Ukrajna kapcsán van ez, hanem minden országban a jobboldal / szélsőjobboldal ki nem állhatja egymást.
Az ukrán szélsőjobb nem tudom miért, de fejébe vette, hogy utálja a magyarokat, akkor egy magyar szélsőjobbos mit szeressen őrajtuk ?
A szélsőjobb az nem a világ minden szélsőjobbosa, egyesüljön eszmét vallja, hanem a saját nemzete ment rekeszt ki, illetve utál vissza.
Mert az oroszok a fasiszták nem az ukránok.
Egy baloldali ukránpárti
Amit írsz, azt 80 + éve vallották, nem napjainkban.
A Kurucinfón, a Jobbiknál, és társainál világéletében a zsidózás, és a cigányozás ment felváltva, nem az oroszokkal hadakozás.
https://www.youtube.com/watch?v=JPOCiVWSGBE&ab_channel=AntiZ..
A másik, Mikortól számítjuk az Orosz - Ukrán háborút ? Van, aki csak 2022-től, más meg 2014-től.
Még kitört volna az Orosz - Ukrán háború, azelőtt az emberek jó része 1 kalap alá vette őket, az ukránokat orosz-szerűnek látták, és a kettőt testvérnépnek.
Az ilyen szemléletű emberek közül, mint amilyen én is vagyok, kinek lett szimpatikusabb az ukrán ?
Én azt "tapasztaltam" meg, hogy az oroszok meglepően normálisan viselkednek, addig az ukrán politika meg a háború előtt is kéthetente üzengetett nekünk, és másoknak szándékosan tahó hangnemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!