Miért tudott ennyire elhatalmasodni az orosz hazugságpropaganda Európában meg az egész világban?
Az orosz propaganda mindig is erős volt az ostoba, alja emberek körében, ezt egy orbán nevű fiatal demokrata is monda 2007 környékén.
Hihetetlen, de az USA-ban a 70-80-as években is voltak olyan terrorszervezetek, amik a "fasizmus ellen" küzdöttek, a "hős" mao, és sztálin képeket kirakva az akcióik helyszínein.
Engem is zavar és leginkább az, hogy a tudománynak, nincs válasza, megoldása erre és emberek millióinak jövője dől el hazugságokkal.
A nyugati féltekén, 12 környékére datálják, nagyjából a krimi szitu előtt, hogy dezinformációs kampányok jelentek meg választások előtt, több nyugati ország politikai kampányában, a szakértők, egyértelműen kimutatták, hogy a ruszkiktól irányitva. Ok, hogy, vannak emberek, akik gondolkodás nélkül hisznek el mindent, ami nem mainstream és olyanok is, akik fogékonyak erre, de, hogy ez tendenciózus és világszintű azt gáznak érzem. Nem tudom, hogy mi lesz ennek a vége, vagy mi a megoldása, de én is látom, hogy egyre nagyobb méreteket ölt.
Az ukránok már több mint 2 éve békét akartak kötni.
A britek és az USA nem hagyta. Akkor ki akar itt mindenáron háborúzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!