2025-ben várható egy Kína-Tajvan háború?
Figyelt kérdés
dec. 29. 11:34
1/31 anonim válasza:
Majd Trampli gondoskodik róla, hogy ne unatkozzon a világ.
2/31 anonim válasza:
Érik már az is, sztem a trump korszakba fogják valamikor 2027-28ba.
3/31 anonim válasza:
Korai még. Most lesz csak kész a következő repülőgép-hordozójuk, még javában készülődnek. Talán 26-27 környékén. Kína hosszú távban gondolkozik, nem fognak elsietni semmit.
5/31 anonim válasza:
Inkább 2030 fele.
A kínaiaknál nincs radikális haderő fejlesztés.A GDP nem túl nagy százaléka hadi kiadás.Ez az arány kisebb,mint az Usaban, Oroszországban.
Nem sietnek sehova.
6/31 anonim válasza:
Szerintem, ha gondolkodtak is a közel jövőben ilyenben, az oroszok pofán esése erősen elgondolkoztatta őket.
7/31 anonim válasza:
Remélem lesz
Menni akarok Tajvannak segíteni.
8/31 PMC Wagner válasza:
Szerintem Kína ezt akkor fogja meglépni ha majd úgy érzi készen áll egy globálisabb konfliktusra.
9/31 Alex Fly válasza:
Jelenleg ez leginkább a ruszkikon múlik: ha a világ legalizálja az agresszióval és népirtással létrehozott területrablást, az Kína számára is precedenst teremthet, hogy fegyveres erővel elérheti a céljait. Ellenben az orosz hódítás bukása neki is intő jel lehet...
10/31 anonim válasza:
9: kína lassan a világ első hatalma lesz, majd pont az oroszokon múlik ez. van baj a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!