Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Még mindig ennyire muszáj...

Még mindig ennyire muszáj erőltetni a katonaságot? Mi a cél ezzel?

Figyelt kérdés

„Új katonai sport-reality érkezik a TV2-re, amely a Magyar Honvédséggel együttműködésben készült” – írja Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Facebookon. A műsor neve az lesz, hogy „Kiképzés”.

A honvédelmi miniszter kifejti, hogy a műsorban részt vevő versenyzők négy, a honvédség állományába tartozó kiképző vezetésével vágnak neki a feladatoknak, bepillantást nyerve a katonai kiképzésbe is. „A tét nem kicsi; hamarosan újra katonák a képernyőn!” – zárta a bejegyzését a miniszter.

tegnap 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Lesz olyan időszak amikor nem? Legfeljebb ha már nem él ember a földön.
tegnap 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

A legfőbb célja a lakosság háborús hangulatban tartása. Aki fél az irányítható.

A másodlagos cél a hadsereg népszerűsítése.

tegnap 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy a megfélemlítés az egyik célja

Hihetetlen amúgy hogy mennyien megkajálják ezt a világháborús riogatást

tegnap 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A milliárdos üzlethez kell egy háttér.
tegnap 21:03
 5/8 Telelő Teve ***** válasza:
50%
Vótmá'. 24 éves ötlet. Bázis, 2001: https://www.youtube.com/watch?v=G1qf2h6pFsU
tegnap 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Be lehet hülyíteni ezzel sokakat.

Ismerősöm igazi tornából felmentett, teszetosza, incelekre hajazó, 40-es fazon, most beállt tartalékosnak és nagyon büszke lett magára. "Hazámat szolgálom!" kírással posztokat, hogy ő most már gyúrni jár. 😀

Tisztelet azoknak, akiknek tényleg ez a hivatásuk. Mert amúgy ez a "katonásdi" szerintem nagyon messze van a tényleges honvédelemtől.

tegnap 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Hivatásos rokonom őket terelgeti az erdőben.

Hát... Véleménye szerint mindenki lelkes amatőr és a többségüknek soha nem adna fegyvert a kezébe. Kis ordítás és mind hüppög. Minek megy katonának, aki nem bírja ha nem muszáj!?

tegnap 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
&6 Amúgy viccen kívül én azt láttam egész életemben, hogy vagy pocakos alkoholisták, vagy mai szóval élve kitaszított incelek éltették csak a katonaságot.
tegnap 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!