Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy lehetnek nők a TEK-ben ?

Hogy lehetnek nők a TEK-ben ?

Figyelt kérdés
Láttam egy videót ahol egy nő van a TEK-ben. Nem mint titkárnő hanem fegyver volt nála. Miért ? Hogy engedhetik ezt meg ? A nők erre alkalmatlanok. Ide fizikai erő és kitartás kell.

dec. 17. 09:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mert a nőgyűlölet sokféle módon megjelenhet. Amit írtál, az csak egy béna arcmentés, mint amikor valaki rasszista benyögi, hogy "de nem lehet rasszista, vannak fekete barátaim". Dehogyis, csak jól hangzik.

jan. 21. 15:11
 22/23 A kérdező kommentje:

Közel sem arcmentés. Tényleg azt gondolom hogy egy nő lehet jó mérnök. De egy olyan szakmában amit a TEK csinál ott testi erő kell. Ahhoz hogy a Kalányos Kolompárt aki szétbombázza a magyar gárdákat azt el kell fognia.

jan. 21. 15:14
 23/23 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a TEK-et vezetők jobban el tudják dönteni, hogy ki és mennyire alkalmas, mint te vagy én. Okkal engedték azokat a nőket maguk közé, szóval innentől nincs miről beszélni. A kvótarendszer se érint olyan területeket, ahol emberéletek forognak kockán; épp ezért előz meg bármilyen bevetést egy igencsak alapos kiképzés és felkészítés. Azok a nők elvégezték ezt, szóval alkalmasak a területre. Ennyi.

jan. 21. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!