Ha már meg is válaszoltad - akkor miért kérdezted?
🤦
nov. 28. 18:54
2/48 A kérdező kommentje:
1
Én csak kérdeztem, nem válaszoltam.
Ha zavar a kérdés meg van jópár kérdés itt az oldalon ahová írhatsz.
nov. 28. 18:56
3/48 UlfOrmson válasza:
és akkor ha ilyen alacsony lesz a népesség, akkor ki a f.szom fogja a "világelitnek" termelni a javakat? A konteósoknál alapkövetelmény a logikus gondolkodás teljes hiánya?
nov. 28. 18:59
4/48 anonim válasza:
a liberáltak akarnak, pedig azoknak nincs is bunkerük, legfeljebb barbi házuk.
nov. 28. 19:01
5/48 anonim válasza:
Miért,akar?
nov. 28. 19:02
6/48 anonim válasza:
3.
robottecikáról halottál már?.
amúgy ha már a logikus gondolkodásodnál tartunk ami nincsen nálad , gondold már át hogy a világ elit csak egy maroknyi ember ahhoz azoknak az eltartásához nem kell több milliárd ember
7/48 anonim válasza:
Ez egy állító kérdés, aminek az igazságtartalma erősen kétséges.
Kedves és nagyérdemű kérdező - nekem elhiheted, hogy még sokakat fog zavarni, és ezért hamarosan átigazoltatják majd egy másik kategóriába!
8/48 anonim válasza:
Semmi nem utal arra, hogy akar. Pl egy jelenleg is zajló orosz háború is itt van, mint látványos cáfolat egy ilyen elképzelésre. Hiszen csak ez a konfliktus is kismillió lehetőséget teremtett volna már az elmúlt évek alatt egy atomháborúra, mégis azt látjuk, hogy a világelit nagyon nem akar semmi ilyesmit, hisz mindig kihátráltak, deeszkaláltak minden ilyen lehetőséget.
nov. 28. 19:05
9/48 anonim válasza:
Magad is leírtad a választ.
nov. 28. 19:16
10/48 anonim válasza:
Pontatlan
Az ideális cél szám 70 millió fő.
De igen így vagy úgy elkerülhetetlen lesz a népek tizedelèse.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!