Mit villantanak ma este a ruszkik?
Nézem, Buda Péter, telex-444, alapból számítottam rá hogy egy hithű atlantista propagandista az illető, ettől függetlenül elolvastam, hátha mond valami újat.
Nem csalódtam a fazonban, nagyjából ott tart még mint 2022 májusában, amikor két hónapon belül kifogynak az oroszok mindenből is, csak a céldátum változott 2025 nyarára.
"A mi elképzelésünk, amelyet az Egyesült Államok elnöke […] merész körvonalakkal vázolt fel, egészen más. Velük együtt mi Európát független államok szabad szövetségének látjuk; és e kontraszt miatt a fenyegetések nem hatnak meg bennünket"....független államok szövetsége, ez tisztára a pária Orbán dumája, mintha éreznék némi zavart a föderális euroatlanti erőben.
Szép dolog a hit, de ha te csak ilyen szellemi táplálékon élsz, akkor csak annyit tudok mondani, egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!