Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit villantanak ma este a...

Mit villantanak ma este a ruszkik?

Figyelt kérdés
Azt mondta a ruszki főgóré, hogy mindenképp méltóképp válaszolnak arra, hogy az ukránok továbbra is lövik ATAMCS-okkal a mélységi orosz területeket.

nov. 26. 18:33
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Nézem, Buda Péter, telex-444, alapból számítottam rá hogy egy hithű atlantista propagandista az illető, ettől függetlenül elolvastam, hátha mond valami újat.

Nem csalódtam a fazonban, nagyjából ott tart még mint 2022 májusában, amikor két hónapon belül kifogynak az oroszok mindenből is, csak a céldátum változott 2025 nyarára.

"A mi elképzelésünk, amelyet az Egyesült Államok elnöke […] merész körvonalakkal vázolt fel, egészen más. Velük együtt mi Európát független államok szabad szövetségének látjuk; és e kontraszt miatt a fenyegetések nem hatnak meg bennünket"....független államok szövetsége, ez tisztára a pária Orbán dumája, mintha éreznék némi zavart a föderális euroatlanti erőben.

Szép dolog a hit, de ha te csak ilyen szellemi táplálékon élsz, akkor csak annyit tudok mondani, egészségedre!

nov. 27. 17:37
 32/35 anonim ***** válasza:
31: ha te meg szimpatizálsz egy Észak-Koreával és Iránnal bratyizó, tömeggyilkos háborús bűnössel, hát én is csak azt tudom mondani, hogy egészségedre.
nov. 27. 17:40
 33/35 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok, így nem szimpatizálok az oroszokkal, és Putyinnal, de a föderális-euroatlanti új szovjetunióval sem. Ja, és a magyargyűlölő, náci-soviniszta ukránokkal se. Ja, és nemmel szavaztam a NATO tagságra.
nov. 27. 17:50
 34/35 A kérdező kommentje:
Végül az egyes verzió győzött, csak 24 órával később. Rakétáztak, de nem a legdurvábban, elsősorban megint az energiahálózatot lőtték. Szerintem be vannak rezelve a ruszkik, hogy Bidenék megkavarhatják még jobban a fekáliát a még regnáló 2 hónap alatt, ha nagyon megszorongatják az ukránokat. Eddig minden orosz keménykedésre jött valami eszkalációs tükörválasz, ami általában több, újabb, komolyabb fegyver, vagy nagyobb felhatalmazás a használatra. Igazából a nyugat részéről lehetséges válaszként a taurus, tomahawk, THAAD, direkt NATO harcoló csapatok, és legvégsőként az atomfegyver maradt, ezeken kívül már minden oda lett talicskázva.
nov. 28. 17:17
 35/35 anonim ***** válasza:
36%
34: hát igen, ennyire futja a KGB-s mocsoktól, a civil infrastruktúrát lőni.
nov. 28. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!