Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez egy náci szimbólum lehet...

Ez egy náci szimbólum lehet az ukrán katonanő egyenruháján?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/shorts/o8GyOAm4VXo

14 másodperc körül. Nekem úgy tűnik, hogy az egy birodalmi sas, csak a horogkereszt helyett az a háromágú ukrán ábra van.

nov. 24. 03:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom de nem tökmindegy? Manapaság ukrán faszt kell szopni, ez van sajna. Meg különben is: mÁShOl iS vaNNaK náCik.
nov. 24. 03:43
 2/15 Telelő Teve ***** válasza:
83%
A birodalmi sas pont a horogkereszttől lesz náci. Anélkül egy közönséges katonai szimbólum: [link]
nov. 24. 04:28
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
04:28 - ki vesz ilyen szarokat? Atyaég...
nov. 24. 04:42
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudom, de ezek a csajok nem lesznek hosszú életűek, ha valódi frontra küldik őket harcolni. Ilyen gyengén, gyámoltalanul tartani azt a fegyvert. Rossz nézni, ahogy lőnek. Sajnálom őket, mert gyors be lesznek darálva :/
nov. 24. 05:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak valami állományjelző. Nem látom jól, talán villámok? Azok általában híradósok.
nov. 24. 07:26
 6/15 anonim ***** válasza:
18%
Talán arra hajaz, de nem horogkeresztes. De a horogkereszt is gyakori az ukránoknál. Valamiért nácinak képzelik magukat. Talán mert a nácik is harcoltak a szovjetekkel. Csak ők nem nyomtak el ártatkan embereket, oroszokat, magyarokat, németek voltak, nem holmi rétiszlávok, és Hitlerék nem zsidók voltak. Meg volt valami értelme a tetteiknek.
nov. 24. 07:54
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
6: látom, töriórán nem sikerült odafigyelni. Még hogy a nácik nem nyomtak el embereket, ekkora ökörséget rég hallottam.
nov. 24. 08:03
 8/15 anonim ***** válasza:
12%
7, csak a zsidókat nyomták el. Meg ellenséges elemeket. Normális átlagembereket nem.
nov. 24. 08:05
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
#8: Amennyiben a "normális átlagemberek" alatt az árja német nácikat érted őket tényleg nem. Mindenki mást igen.
nov. 24. 08:23
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
A sas kb minden harmadik ország jelképei között ott szerepel, önmagában nem náci jelkép. Az orosz címeren mi szerepel? Jé, egy sas.
nov. 24. 09:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!