Ukrajna valójában azért nem ismeri el az oroszt mint etnikai kisebbséget mert úgy nem tudná a frontra küldeni az összevert megkínzott megalázott katonai szerződés aláírására rákényszerített orosz etnikumú embereket?
Oroszország elismeri az ukrán kisebbséget, ennyivel is különbek.
A kijevi rezsim meg simán náci ezzel a tempóval!
Közük nincs Európához.
@1: hát ezt benézted, mert a ruszkik az ukránok létezését sem ismerik el, számukra ők kisoroszok, akiket vissza kell vezetni az anyaországba.
Pontosan úgy gondolkodnak róluk,mint a pamacsbajszú szellemi elődjük annak idején az osztrákokról...
# Alex Fly
Az orosz népszámlálásokon az ukránt is jegyzik, a probléma az, hogy túlságosan nagy területeket kaptak.
Az Orosz Hadsereg hivatalos toborzóvideójában is jegyzik az ukránt, mint népet / nemzetiséget.
https://www.youtube.com/watch?v=rT45O8-1g7s&ab_channel=Серге..
A pamacsbajszú szellemi előd az továbbra is Németországban - Ausztriában volt, nem Oroszországban, meg a Szovjetunióban. Milyen trauama ért téged, hogy bármilyen háború, bármilyen ország kapcsán egyből Hitler jut eszedbe ?
@4: a többi kérdésnél te is kisorosznak rágalmazod az ukránokat; most mitől változott meg ilyen hirtelen a véleményed? Csak nem már neked is kényelmetlen a vatnik terminológia?
És igen, tudom, hogy a pamacsbajszú elmebeteg Németországot vezette; ha szövegértelmezési problémáid vannak, akkor ismét közlöm, hogy nem is területi, hanem szellemi elődje a botoxos elmebetegnek.
# Alex Fly
A háború előtt a hosszú és boldog békeidőben az átlag nyugat-európai, nemhogy amerikai nem tudta hogy kicsodák, micsodák az ukránok, nem is érdekelte, mert nem volt ráhatással az életére, sőt volt olyan is, aki kijelentette, hogy az ukrán is orosz.
Holland diplomata írt ilyeneket:
„Az ukránok is oroszok. Ezt nem szabad elfelejtenünk. Ez a valóság.”
Van Dartel, a former Dutch ambassador to Serbia, Poland and Russia, quit over comments he made to the author of a new book. Dutch broadcaster RTL reported that they include him saying “Ukrainians are also Russians. We must not forget that. That is the reality.”
Én továbbra is oroszpárti vagyok, hivatalos orosz toborzóvideót linkeltem, és fogadom el az álláspontjukat.
Ha nem Putyin lenne az orosz elnök, hanem akári más, akkor is meg lenne ez a háború. Sok orosz politikus is Oroszországként, vagy közelkülföldként tekint Ukrajnára, és ezt már 1993-ban megírták, amikor Putyin egy teljesen ismeretlen és névtelen kishal volt.
A Cári Oroszországban szeparatistának nevezték az ukránokat, és bizony a szeparatista sem hízelgő jelző.
És most Ukrajnában is a Cári Oroszországot is jelképző műemlékeket dózerolják el a buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!