Miért virális téma az atombomba bevetése?
Figyelt kérdés
Főleg az ukrán–orosz háború kapcsán kerül elő rendszeresen az atombomba bevetése. Az ilyen jellegű írások rendkívül virálisak.
Miért virális téma ez?
nov. 22. 05:09
1/13 anonim válasza:
Atombombit be fognak vetni, ha nem is holnap de előbb vagy utóbb biztos. Viszont azt nemtom mit jelent az hogy viriális ezért erre nem tudok válaszolni. Azt se tudtam eddig hogy létezik ilyen szó. Még a vírusost talán értem.
2/13 anonim válasza:
Mert az atomfegyverek új szintre emelik a háborús borzalmakat. Eddig csak az USA vetett be atomfegyvert. Csak az ottani vezetés volt ehhez elég hülye, gonosz, és elvetemült. Más megoldások is lettek volna: tengeri robbantásos bemutatót tartanak japán és nemzetközi megfigyelők előtt, vagy azok számára elfogadható feltételek mellett béketárgyalásokat kezdeményeznek a japánokkal. De az USA teljes alávetettséget akart, és a bombát valódi célokon, élő embereken akarták kipróbálni. És ez az ország oktat ki mindenkit nagy szájjal a demokráciáról, és az emberi jogokról, vezeti-vezette a nemzetközi közösség legnagyobb részét. Szomorú.
3/13 anonim válasza:
Mert ha kirobbanna egy atomháború a nukleáris tél és a fellépő sugárzás miatt 1 éven belül kihalhatna az emberiség több mint 90 %-a.
4/13 anonim válasza:
Mert a kubai rakétaválság óta most vagyunk legközelebb a civilizáció teljes elpusztításához. Na, szerinted vajon miért virális téma, kérdező?
5/13 anonim válasza:
A nyolcvanas években is volt egy nagyon-nagyon súlyos incidens, vagy inkább riadó. És most nem a dél-koreai B-747-es lelövésére gondolok. Az másik ügy.
6/13 anonim válasza:
Mit jelent szamodra a szo, hogy "viralis"? Meg soha nem hallottam.
7/13 anonim válasza:
Azoknak, akik úgy tesznek, mintha nem tudnák mit jelent a virális szó: [link]
Első keresési találat.
8/13 anonim válasza:
Eredetileg a jelentese virusos betegsegek gyors terjedese. Ez Magyarorszagon most egy uj, felkapott, trendy szo?? Nagyon ritkan jarok Magyarorszagra, eddig soha nem hallottam.
9/13 anonim válasza:
Idegen szó, de nem mondanám trendinek.
10/13 gago77 válasza:
#3 Ez egy akkora baromság. Már a '80-as években tudományosan bebizonyították hogy a nukleáris tél egy téves teória. Ennek ellenére nem hozták széles körben nyilvánosságra, mert épp kapóra jött az akkori politikai erőknek. Könnyebb volt így "meggyőzni" a plebszet. Most is jól jön nekik. Az a jó ha a plebsz retteg! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!