Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok, hogy már ezer...

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Mit gondoltok, hogy már ezer napja tart az orosz-ukrán háború?

Figyelt kérdés
Várom a véleményeteket

#béke #orosz-ukrán háború #izraeli-háború
ma 06:08
A kérdező szavazást indított:
Jövőre béke lesz
Rosszabb, mint az első napok
Várom az Izraeli háború ezredik napját is
Várom az orosz-ukrán háború kitörésének harmadik évfordulóját
Semmit
15 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Szomorú vagyok miatta,vagy most mire gondolsz?😅

És még szomorúbb vagyok,hogy sok "honfitársam" örül ennek a háborúnak és oroszországnak szurkol( mint valami focimeccsen)

ma 06:11
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
Támogatom.
ma 06:12
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Én a sok elveszített életre gondolok,százezerek haltak meg,a civil lakosság is megszenvedi a két testvérnép háborúját.Szégyen ez,a politikusok tehetnek mindenről,a nép meg elszenvedi,mint mindig.
ma 06:12
 4/15 anonim válasza:
25%

Azt gondolom, hogy a 21.századi politika nagyrészt egy showműsor.. A mai politika 99%-ban showműsor, bulvár és 1%-ban valós, tényleges politika. És azt láttatnak, amit láttatni AKARNAK velünk, a média és a sajtó által.

Ami a színfalak mögött van, oda meg úgyse engednek betekintést. Értem ezt az orosz-ukrán háborúra is, a teljes igazságot sosem fogjuk megtudni erről a háborúról. Csak amit képekben, videókban mutatnak, de az meg a mai világban már simán lehet akár AI is..

ma 06:25
 5/15 anonim válasza:
19%
4# De egyébként ugyanezt gondoltam a Covidnál is, hogy itt valami nem kerek.. Emlékeztek arra a nagy hírcunamira, amivel mérgezték az agyunkat a vírussal kapcsolatban is? Most ugyanez megy pepitában, csak a háborúval kapcsolatban.
ma 06:31
 6/15 anonim válasza:
58%
Pina
ma 07:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Nahát, az aktuálisan legfontosabb történésről sok hír születik, micsoda összeesküvés :DD
ma 07:32
 8/15 anonim válasza:

7# Nem szabad mindent elhinni, amit a tévében mondanak. Nem biztos, hogy minden PONT ÚGY történt, ahogy azt előadjàk. Legalábbis aki egy kicsit is tovább lát az orránál, ezt tudja..

A média egyébként kiváló tömegmanipulációs eszköz, pl a horrorhìradók, ki kinek a kijét ölte meg, felrobbantotta, tragikus hirtelenséggel meghalt, világháború robban ki (persze, minden nap, sőt, naponta van világvége), vìrusok (3 éve ezer cikk volt róla, most meg alig) stb... Pozitìv hír meg alig. Szándékosan depresszióban akarják tartani az embereket, ez nagyon is tudatos dolog.

És igen, ma a politika sok szempontból bulvár, egy trash reality, valóságshow hősökkel, mindkét oldalon. Hogy az embereket megosszák, szolgasorba taszítsàk és mérgezzék az agyukat IDIÓTA hírekkel..

ma 07:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Mit kéne gondolnom? Nem látom értelmét ennek a kényszeres jövendő mondásnak, nem fogsz találni itt egyetlen embert sem aki ténylegesen megtudná mondani pontosan mi fog történni. Illetve tudsz, csak hát ők is tippelgetésből dolgoznak, a többit meg beszállítja nekik a szerencse.
ma 07:45
 10/15 anonim ***** válasza:
34%
Az vénember a zusába megcsinálja sajnos a Harmadikat !
ma 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!