Mit gondoltok, hogy már ezer napja tart az orosz-ukrán háború?
Szomorú vagyok miatta,vagy most mire gondolsz?😅
És még szomorúbb vagyok,hogy sok "honfitársam" örül ennek a háborúnak és oroszországnak szurkol( mint valami focimeccsen)
Azt gondolom, hogy a 21.századi politika nagyrészt egy showműsor.. A mai politika 99%-ban showműsor, bulvár és 1%-ban valós, tényleges politika. És azt láttatnak, amit láttatni AKARNAK velünk, a média és a sajtó által.
Ami a színfalak mögött van, oda meg úgyse engednek betekintést. Értem ezt az orosz-ukrán háborúra is, a teljes igazságot sosem fogjuk megtudni erről a háborúról. Csak amit képekben, videókban mutatnak, de az meg a mai világban már simán lehet akár AI is..
7# Nem szabad mindent elhinni, amit a tévében mondanak. Nem biztos, hogy minden PONT ÚGY történt, ahogy azt előadjàk. Legalábbis aki egy kicsit is tovább lát az orránál, ezt tudja..
A média egyébként kiváló tömegmanipulációs eszköz, pl a horrorhìradók, ki kinek a kijét ölte meg, felrobbantotta, tragikus hirtelenséggel meghalt, világháború robban ki (persze, minden nap, sőt, naponta van világvége), vìrusok (3 éve ezer cikk volt róla, most meg alig) stb... Pozitìv hír meg alig. Szándékosan depresszióban akarják tartani az embereket, ez nagyon is tudatos dolog.
És igen, ma a politika sok szempontból bulvár, egy trash reality, valóságshow hősökkel, mindkét oldalon. Hogy az embereket megosszák, szolgasorba taszítsàk és mérgezzék az agyukat IDIÓTA hírekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!