Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A magyar honvédség hány napig...

A magyar honvédség hány napig bírná ki a román hadsereg ellen?

Figyelt kérdés

nov. 19. 15:36
1 2 3
 21/30 Jeffrey Spender ***** válasza:

# 20

Az F-35-ös az 2030 / 35 utánra tervezett beszerzés sokaknál.

nov. 21. 11:42
 22/30 anonim ***** válasza:
26%

fejletebbek? 🤣🤣🤣 a magyar honvédség technológiája a 19 században maradt csak még lovunk sincs 🤣🤣 mindenben mérföldekkel modernebbek a románok

Akkor képzeld, a román seregben meg vannak lovak. A papir adatokkal lehet dobálozni, a valosagban a járművek fele el sem indul olyan a tehnikai allapota. A masik felét meg lassan nincs ki vezesse, hatalmas felmondasi hullam volt az utobb 3 évben.

nov. 21. 14:25
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
22# Büszke lehetsz magadra, hogy kimásoltad a kérdező válaszát...az egész válaszod annyira volt jó,hogy növeld a válaszok számát
nov. 21. 16:34
 24/30 anonim ***** válasza:
79%

Annyi különbséggel hogy én dolgoztam is pár évet a román seregben. De hiaba fogom leirni a tapasztalatom/véleményem, itt a gyakorin úgyis mindenki mindent jobban tud.

Megnyugtatlak, sepregetni nincs eleg ember, nemhogy lerohanni egy országot.

nov. 21. 17:07
 25/30 anonim ***** válasza:
47%
24# persze hogy szolgáltál...én szolgálok jelenleg a Honvédségnél és én meg látom, hogy ma mi a helyzet te pedig régebben láttad a román és a magyar közti különbséget így a te tapasztalatod lényegtelen
nov. 21. 19:43
 26/30 anonim ***** válasza:
72%
A regebben 2 eve. Azota nem sok valtozott, es amugy is meg beszelek a regi kollegakkal, tehat nem 10 evvel ezelotti tapasztalatom van.
nov. 21. 19:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy most kezdtem? Annyit mondtam, hogy jelenleg még szolgálok...ha tudni akarod akkor 5 éve már
nov. 22. 00:34
 28/30 Jeffrey Spender ***** válasza:

1 - 2 alakulatot felszerelnek használt, de elfogadható állapotú felszereléssel, fegyverekkel, és harcjárművekkel, vagy akár vadiújjal is, azonban a 95 % az továbbra is kohó és múzeumszökevényekkel bír, a korrupció okán, meg ezek a logisztikához szükséges erőforrásokat békeidőben elsikkasztották, illetve ellopták, sok hírt lehet olvasni, hogy a Román Hadseregben milyen szinten megy ez.

Ami pénzből vehettek volna Leopárd 2-eseket, vagy T-72-es modernizációt, azt T-55-ös tunningra költötték, az a legnevetségesebb korrupciós próbálkozás, mert egy totál elavult fegyó tunningolásánál full átlátszó az egész, addig egy okés harckocsinál nem feltűnő, de az ő bajuk ez.

nov. 22. 01:01
 29/30 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nemsokára Tisza párt lesz Magyarországon és Magyar Péter (Schwatrzból magyarosítva), úgyhogy lábhoz tett fegyverrel várnák a magyarok Budapestig a románokat,mint Károlyi Mihály annak idején.
nov. 22. 03:17
 30/30 gago77 ***** válasza:
74%
#29 Sose lesz. Tiszapetyka kevés ahhoz mint sünben a dajer.
nov. 25. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!