Minél több támogatást ad a nyugat Ukrajnának, az ukrán civilek annál rosszabbul járnak?
Válaszolván a kérdésre, a 600 ezres vesztség bele van számítva. Ebből 200 ezer fő halott, és lehet ugyan ennyi fő maradandó sérülést szerzett. Viszont ezek nem értékes emberek. Peremvidéki oroszok, kisebbségek, csórók, sok tízezer börtöntöltelék... Ráadásul Oroszország 2014 óta szerzett kb 6 millió új orosz állampolgárt. Lakosságban vesztettek eddig összesen maximum 1 milliót az elmenekülőkkel együtt, de nyertek 6-ot. Ez +5 millió fő.
A gazdasági részre pedig az utal, hogy folytatódni fog Oroszországban az élet, szerényebben. Ezt tompítani fogja részben (kis részben csak), hogy Ukrajna legértékesebb és leggazdagabb területeit szerzik meg. Kárörvendének jó lesz.
De Ukrajna esetén nem lehet pozitívumról beszélni. Esetleg ha arról van szó, hogy Oroszország meggyengült a már leírt módokon. De sovány vígasz ez elpusztult Ukrajnának.
10.
11-es vagyok
Gondoltam hogy nincs semmilyen bizonyítékod arra amit itt össze-vissza hazudozol az oroszokról hogy kiírtják a civileket akik megadják magukat !
ma 11:58
Negyven percet se tudtál várni :D Én meg nem vagyok egész nap a Gyakorin, mea maxima culpa. Belinkelek neked egy oldalt, bár nyilván kétségbe fogod vonni, mert te is csak egy orosz trollocska vagy.
ma 16:33
Dehogynem, csak kisebb lesz az ellenállás.
16.
a 13-as vagyok eddig még semmilyen bizonyítékot nem tudtál erre mutatni csak az agymenésedben van jelen
Igen. Az ukrán vezetők pedig elmondhatják, hogy a szent nemzeti szabadságért halnak meg a hős katonáik. Sőt egész Európát védik.
Kíváncsi vagyok, még hány százezer katona életét és millió elmenekült lakost ér meg nekik a nemzeti büszkeségük.
A nyugat közben csak "segíteni" akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!