Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hitler valóban kiirtotta...

Hitler valóban kiirtotta volna a magyarokat is?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 17:23
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
50%
jah...nem végzett alapos munkát -.-
2010. nov. 4. 18:56
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

Ezt csak akkor tudtuk volna meg, ha megnyeri a háborút. Mivel a szlávokkal együtt minket is alacsonyabb rendű fajnak tartott, valószínűsíthető, hogy előbb-utóbb igen, hiszen törvényszerűen szüksége lett volna az "élettérre" a germánok számára, és a magyarok útban lettek volna. Előbb persze a végsőkig kihasználta volna a munkánkat, természetesen a legszutykosabb, legkisebb tudást igénylő feladatokra.

Nem értem, hogy egy magyar, vagy például egy szláv hogyan képes isteníteni egy gazembert, aki mélyen lenézett minket, magyarokat (is). Nácik, feleslegesen csapjátok be magatokat...

2010. nov. 4. 19:05
 13/24 anonim ***** válasza:
63%
elsőnek igaza van, a sok bitnácinak sajnos nem esik le, hogy amit imád, az a rendszer rosszat akart neki.
2010. nov. 4. 19:06
 14/24 anonim válasza:
85%
Hitler listáján a 3. helyen volt a magyar nép mert ugyan a világhábirúban őket pártoltuk annak ellenére ő a tökéletes árja gyerekeket akarta fenntartani... amibe ő se tartozott bele
2010. nov. 4. 20:11
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, volt-e, és ha igen, mi volt a célja velünk, de úgy olvastam, idővel pszichésen nem volt teljesen tiszta, egy ilyen ember pedig kiszámíthatatlanul cselekszik.
2010. nov. 4. 20:40
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
Ha hitler elkezdte volna irtani a magyarokat a sok bitzsebnaci azt is valahogy kimagyarazna. Elkepzelheto, hogy aki 200-300 evre visszamenoleg beszerzettt szarmazasi igazolast es szoke, kekszemu, hofeher boru, 180 cm, izmos testalkatu SS legenynek valo volt azt eletben hagytak volna. De a zsebnacikra egyik sem jellemzo ok 140-150 centik, a sok piatol pirospozsgas arcuak, gerincferdulesuk miatt meg vigyazva se tudnak allni nemhogy menetelni ja es tornabol orokre felmentve! Tessek csak megnezni egy garda felvonulast. Komolyan azt hiszik ok lettek volna az aria ideal?
2010. nov. 4. 22:04
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartozom semmiféle náci imádó vagy utáló körbe, de véleményem van, mert számos könyvet elolvastam, nemcsak mások ostoba véleményével lökök ide hozzászólásokat.

Hitler a háború elején nem tartotta veszélyesnek a magyarokat, de mivel ez a földterület, ahol élünk, földtanilag értékes, kellett neki. Ki akarta innen költözetni az itt élő népeket, miután segítettünk neki megnyerni a háborút. Magyar állampolgárású zsidókat és cigányokat gyilkolt, ez tény.

A háború második felében pedig már beteg volt, beszámíthatatlan. Amennyi merényletet elkövettek ellene, mindenkiben ellenséget látott. Egy ilyen ember persze, hogy mindenkit legyilkoltatna, aki csak ferde szemmel nézne rá.

2010. nov. 5. 07:48
 18/24 anonim ***** válasza:
46%
Olvasd el a MEIN KAMPF-ot.Hidd el megéri,minden le ír a MAGYAROKRÓL.Úgy gondolta,hogy mi egy elégé erős és bátor nemzet vagyunk akinek csak egy kis tisztulásra van szüksége ahhoz,hogy tökéletes szövetséges legyen.
2010. nov. 6. 08:58
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként Hitler valóban nem akart kiirtani senkit.Az egyik tábor vezetője kezdte el kiirtani a zsidókat meg a cigányokat aztán Hitlernek is megtetszhet a játék.Hitler csak a pénzüket vette el és hasznosította az ingyenes munkaerőt.
2010. nov. 6. 09:00
 20/24 anonim ***** válasza:
95%

"Olvasd el a MEIN KAMPF-ot.Hidd el megéri,minden le ír a MAGYAROKRÓL."

Én olvastam a Mein Kampfot (németül), de baromira nem ez volt benne. Kíváncsian várom, mit ír a te verziód :)

2010. nov. 6. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!