Hitler valóban kiirtotta volna a magyarokat is?
Ezt csak akkor tudtuk volna meg, ha megnyeri a háborút. Mivel a szlávokkal együtt minket is alacsonyabb rendű fajnak tartott, valószínűsíthető, hogy előbb-utóbb igen, hiszen törvényszerűen szüksége lett volna az "élettérre" a germánok számára, és a magyarok útban lettek volna. Előbb persze a végsőkig kihasználta volna a munkánkat, természetesen a legszutykosabb, legkisebb tudást igénylő feladatokra.
Nem értem, hogy egy magyar, vagy például egy szláv hogyan képes isteníteni egy gazembert, aki mélyen lenézett minket, magyarokat (is). Nácik, feleslegesen csapjátok be magatokat...
Nem tartozom semmiféle náci imádó vagy utáló körbe, de véleményem van, mert számos könyvet elolvastam, nemcsak mások ostoba véleményével lökök ide hozzászólásokat.
Hitler a háború elején nem tartotta veszélyesnek a magyarokat, de mivel ez a földterület, ahol élünk, földtanilag értékes, kellett neki. Ki akarta innen költözetni az itt élő népeket, miután segítettünk neki megnyerni a háborút. Magyar állampolgárású zsidókat és cigányokat gyilkolt, ez tény.
A háború második felében pedig már beteg volt, beszámíthatatlan. Amennyi merényletet elkövettek ellene, mindenkiben ellenséget látott. Egy ilyen ember persze, hogy mindenkit legyilkoltatna, aki csak ferde szemmel nézne rá.
"Olvasd el a MEIN KAMPF-ot.Hidd el megéri,minden le ír a MAGYAROKRÓL."
Én olvastam a Mein Kampfot (németül), de baromira nem ez volt benne. Kíváncsian várom, mit ír a te verziód :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!