Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyire lesz jellemző, hogy...

Mennyire lesz jellemző, hogy az Ukrajnába vezényelt észak-koreai katonák elhagyják az állásaikat és nyugatra menekülnek, hogy menedékjogot kéjenek?

Figyelt kérdés
Itt a kínálkozó lehetőség, hogy elmeneküljenek az észak-koreai dagadt sertés rémuralma elől.

okt. 18. 17:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
50%
javítás: itt sem a "sima többségről" van szó, hanem....
okt. 18. 21:59
 22/40 anonim ***** válasza:
53%

"Ezt én nem tudom innen eldönteni, de tudtommal elég fanatikusak és nacionalisták"

Ezt mondja a propaganda. De valós harci helyzetben kevés lenne köztük az igazán elvakult fanatikus.

okt. 18. 22:00
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

"A többség nem halna meg a rendszerért. Pláne nem az Amerika ellen vívott harcért."

Hát pedig szerintem egy Észak-Koreai előbb meghal a hazájáért mint egy amerikai. Gyakorlatilag az USA ellen vannak nevelve, és folyamatosan a harcra készülnek Dél-Korea ellen, akiket az USA támogat.

okt. 18. 22:01
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem lesz jellemző. A katonaságtól szökés még súlyosabb bűncselekmény, mint ha civilként szökik el valaki. Az összes rokonán, családtagján megtorolnák, ha magát a szökevényt nem is kapják el. Nem valószínű, hogy megkockáztatja ezt valaki
okt. 19. 06:58
 25/40 anonim ***** válasza:
Észak-Koreában ugye mindenki agyába többek közt azt mossák bele, hogy a világ legjobb helyére születtek, máshol mindenütt nyomor és éhezés van. Na most, arra már Oroszországba megérkezve elég hamar rá fognak döbbenni, hogy ez nem így van. Így, akinek nincs otthon családja, az símán megpróbálhat megszökni.
okt. 20. 16:50
 26/40 anonim ***** válasza:
#25 Oroszországban mindenért fizetni kell, míg Észak-Koreában kommunizmus van. Kapsz ingyen lakást, ingyen fejadagot, mindenkinek van munkája. Nem biztos hogy egy másfajta világ elsőre annyira imponál nekik. Nézd meg Magyarországot, az átlag magyar is azt várja el hogy a politikusok megmondják mit csináljon, adjon neki pénzt, jtalmat, a többivel nem törődik. Kétlem hogy egy Észak-Koreai ennél bonyolultabb lenne. Azt láthatják hogy más országokban a technológiai fejlettség magasabb, de önmagában ettől szerintem nem fognak szökésre vágyni, én legalábbis inkább tanulnék és hazahoznám a tudást, mint hogy külföldre szökjek.
okt. 20. 16:54
 27/40 anonim ***** válasza:
39%
26: De ha mondjuk megtudják, hogy az európai országokban nincs halálbüntetés, meg munkatáborok és szabadon lehet véleményt nyilvánítani, nem ellenőriz mindenkit az állam, akkor az már viszont csábító lehet.
okt. 20. 17:01
 28/40 anonim ***** válasza:
76%
@26 De honnan tudnák meg? Kitől? Senki se beszél koreaiul, ők meg nem beszélnek oroszul.
okt. 20. 17:40
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
28: Kb. félmillió koreai él Oroszországban. Meg nyilván lesz, aki tolmácsol nekik.
okt. 20. 17:53
 30/40 anonim ***** válasza:
Meg a KNDK-s különleges alakulatok tagjainak nagy hányada beszél legalább nagyon alapszinten angolul, oroszul, kínaiul.
okt. 20. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!