Mennyire jellemző, hogy az olyan fiatalok akik olyan környéken laknak ahol nincs munka, meg más lehetőség se, ezért katonának mennek?
Szerintem itthon azért nem jellemző ez, mert a Honvédség nemigazán fókuszál ezeknek a rétegeknek a bevonzására. Pedig évszázadokkal ezelőtt is már úgy ment, hogy a toborzók szegényparasztokat kerestek fel, és fűt-fát ígérgettek nekik.
Plusz van egy olyan rész is, hogy ezen környékeken gyakoriak C betűs polgártársaink akiknek nemigazán füllik a foga az ilyesmihez, meg nem is túl jó katonaalapanyagok amúgy sem.
Én sem találok egy normális munkát a környékemen..
Végig jártam már az összes fost..
Konyhai kisegítő, lidl bolti dolgozó, gyár, minden fos..
Pedig normális vagyok, normális külsővel, angol nyelvtudással, fél év és közgazdász leszek, igazából itt nem arról van szó hogy nem vesznek fel sehova, hanem egyszerűen lehetőség sincs, mivel itt ez egy annyira fos környék hogy aki egyszer valami jó helyre bejut, az nem megy el különben vár az McDonald's.
Egy normális irodai munkát nem találtam, csak mehetsz a szalagsorra
Egy megyeszékhelyen élek, 35ezer ember lakik itt, a neten 15db álláshirdetés van, azok is meki,Lidl,kik, Tesco és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!