Fizetne az ukrán vagy az orosz ha beállnék, jelentkeznék hozzájuk katonának?
Figyelt kérdés
Magyarország nem folyik túlzottan eggyik részben sem,
tehát nem is haragudna meg....
okt. 9. 08:08
2/18 anonim válasza:
Természetesen. A belépéskor kapsz ötmilliót plusz a havi zsold.
3/18 anonim válasza:
Igen, szerintem is jó ötlet csatlakozni egy olyan hatalom hadseregébe, ami Magyarországot folyamatosan fenyegeti. Mindemellett a törvény is tiltja...
4/18 anonim válasza:
Jelen pillanatban, ha magyar, törvénytisztelő állampolgár vagy, nem állhatsz be. A magyar törvények ugyanis tiltják, hogy magyar állampolgár más ország hadseregében szolgáljon.
Mindazonálltal, szerb barátaink viszont örömmel fogadnának, ott ugyanis soroznak Anyácskának.
7/18 anonim válasza:
Annyit tegyünk hozzá, hogy idegen fegyveres erőhöz csatlakozás csak akkor tiltott, ha nem szövetséges fegyveres erőhöz csatlakozik. De azt meg nem tudom mondani a fenti kettő közül hivatalosan melyik az, melyik nem. :)
8/18 anonim válasza:
6: vagy legalábbis ő még hisz az ukrán propagandának, hogy az ukránoknak nincsenek veszteségeik :)
9/18 anonim válasza:
7: Ukrajna nem szövetséges, sőt, fenyegetés Magyarországra nézve.
10/18 anonim válasza:
Ha fizetnek is, biztos nem annyit, amennyit egy "hazai" kap. Szerintem max valami alamizsnát kapnál.
Egyébként meg a törvények tiltják, hogy beállj katonának egy idegen hadseregbe. Ha ezt megteszed, automatikusan elveszíted a magyar állampolgárságodat és hontalan leszel. Ha pedig visszajössz Magyarországra, akkor hazaárulás vádjával több éves börtön vár rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!