Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi ez a bőnyálú Arab ..opkodás?

Mi ez a bőnyálú Arab ..opkodás?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ország balhézhatna mert így úgy de elvették a földjeiket köztük mi is. Utánanéztem egy kicsit ennek az Izraeli Palesztin viszálynak hogy azért ne csőbután irogassak de semmi olyan dolog nem történt ami itt ne történt volna a világháborúk alatt és mégis mostanra a legtöbb ország EU-n belül meg mindenki tudta rendezni a helyzetet és fáj fáj sokminden ez tény de mindenki felfogta hogy menni kell tovább. Igazából sok választásuk nincs is mert látjuk mi a vége.

Egy ország jóléti helyzetét tükrözi hogy mennyien vándorolnak el onnan és mi magyarok nem vagyunk semmik ebben de még az EU n belül (Románia Lengyelek , szerbek, ukránok etc) sokkal durvábbak nálunk de hogy mi van a legtöbb afrikai országban és az arab országok többségében az nagyon durva.... Úgy jönnek ide mint légy a sz.rra.

Nem vagyok fideszes 36 évem alatt 1x sem szavaztam rájuk de maga a migráns hírterjesztések maximálisan igazak amit az m1 nyom orrba-szájba.

Volt szerencsém kimenni Londoba és párizsba és amilyen helyzetek ott vannak az nagyon durva , london egyenesen olyan hogy Angol embert alig látsz az utcákon és mivel az egészségügyi tanfolyamomat végeztem most el egy kis időt eltöltöttem ott és eszméletlen a helyzet ehhez képest MO egy patyolat tiszta hely .... Rengeteg öreggel volt szerencsém beszélgetni a betegápolási időm alatt de ezek az emberek is rosszul vannak a jelenlegi helyzettől.

Visszakanyarodva a Palesztin részre...

Feszült volt a helyzet sok sok éve is izrael és a palesztinok és még jópár arab "nemzet" között de nem nagyon lépkedtek át határokat az utóbbi időben (kb 20 év)

Ugye volt ez a terror akció ami történt a fesztiválon, azért ez nem volt gyenge még akkor sem ha esetleg a hamasz egy proxija volt iránnak. Nagyon durva mészárlást rendeztek és ott volt minden felnőtt , nő , gyerek , erőszakolás , kivégzés még testkamera videók is előkerültek arról ahol házakba lövöldöznek be.

NA most gyerekek :) Ezek után hogy nem szerették nyilván egymást az elmult 20 évben sem de nagyobb balhé nem volt ezek után azok akik palesztin zászlókkal szaladgálnak mint egy idióta... mit vártak? :) Hogy izrael majd leül és átbeszéli a dolgokat a hamaszal? A hamasz egy terror szervezet a világ kb 80-90%-a szerint olyan szinten egybeolvadt a lakossággal hogy számukra egy legitim kormány ha hívhatjuk így mert ők irányatanak, mindenhol ottvannak és az hogy civil helyeken épületekben kempelnek az olyan világos mint a nap.

Izrael szarrá bombázta a várost nagyon durva pusztítást lenyomott és nagyon sokan meghaltak rengeteg gyerek is és erre még az én szótáramba sincs elfogadás mert egy gyereknek nem szabadna ilyenen átmenni (persze ezt szín tisztán köszönhetik a haverjaiknak akik azt a fesztiválos vrengzést lenyomták) de ti mit csináltatok volna ha tökmindegy ki nem fogok nevesíteni de az egyik szomszédos ország aki nem kis területet csípet le az országunkból átugrott volna és tömegmészárlást rendezett volna mondjuk egy rendezvényen ahol a gyereked is ottvan?

Mert ha te ezek után az utcára akarsz kimenni és énkkel akarod lerendezni azt hogy több ezer embert kivégeztek akkor te beteg vagy :) Én holt biztos hogy ha az egyik családtagommal történt volna de akár máséval is de itt az országomban biztos hogy valami nagyon durva radikális dologra készültem volna.

Na ezt nyomja most izrael teljesen jogosan. És lehet sok nemzet töke televan Izraelel de az is biztos hogy a lo..arnak nem kell a terror és az iszlám(radikális verziója) aztán mégis az van hogy orrba szájba vándorolnak ide.

okt. 9. 07:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

El vagy tévedve.

Már Budapest is katasztrófa. A Corvin negyed vagy az Alíz utca környékén a magyar nyelvvel semmire se mész.

Szigethalmon rendszeresen segítek ukránoknak vásárolni. (A Leshegy ipari park biorobotjai)

Amit csak "úgy mesélt" egy barátom: Egy pozícióra nem talált embert. Végül egy ukrán jelentkezett. Annyit támogatást kapott, amikor felvette, hogy egy év alatt szinte mindenkit ukránra cserélt. Igaz többen kellettek, de így is sokkal olcsóbb volt, mint a magyar munkavállaló. A kormányunk ennyire védi a munkahelyeinket.

okt. 9. 13:53
 12/16 A kérdező kommentje:
11 najo ez viszont durva ha igaz... a munkavállalásos törénetekről még annyira nem hallottam és a fejemben sincs most meg hogy mégis miért lenne jobb biznisz MO nak egy külföldit beintegrálnia .. :S
okt. 9. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Integrálásról szó és szándék sincs. Ahol ukránok dolgoznak ott nagy a fegyelem. Ami nincs lecsavarozva az eltűnik.

Ez a munkaerő válogatás szempontjait is mutatja. Legyen olcsó. Ehhez jön, hogy még kedvezmények és támogatások is járnak utána. Igaz, csak határozott idejű szerződéssel.

okt. 9. 14:08
 14/16 Sindelar ***** válasza:
Én is azt látom, hogy egyre több a migráns Magyarországon, és valóban nincs szándék az integrációjukre, teljesen párhuzamos társadalmak alakulnak ki. Lásd a kínaiakat Kőbányán (is). Teljesen elkülönülnek a lakosság többi részétől, és tömbszerűen alakulnak ezek már ezek a párhuzamos társadalmak. Magyarul megtanulni még véletlenül sem akarnak.
okt. 9. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
A párhuzamos társadalmak meg tudjuk hova vezetnek...
okt. 9. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:

A terrorizmust, mint eszközt, elítélem, de nem a palesztinok kezdték el a nemzetközileg megállapított határaikon kívüli területeket csipegetni a szomszéd országok kontójára - különböző jogcímeken! A terrorizmust az tartja életben, hogy akik nem tudnak nyíltan szembeszállni egy szuperhatalommal, azoknak csak a terrorizmus maradt eszközként a terroristák ellenlábasainak megbuktatására, folyamatos bizonytalanságban tartására. Szerintem nem jó út, hogy olyan embereket ölnek halomra mérges emberek, akiknek semmi közük egy konfliktushoz, de ebbe magánemberként nem tud senki beavatkozni! Rasszista sem vagyok, ennek ellenére úgy vélem, hogy a holokausztra épített folyamatos pénzcsinálás is túlmutat az elszenvedett sérelem mértékén, - számolatlan népet irtottak ki, tizedeltek meg a világtörténelem menete folyamán, de egyik sem csinálta azt, amit a holokauszt utóhatásainak nyertesei már-már nemzeti sport szintjére emeltek. Nem arról van szó, hogy felejtsen el mindent az emberiség és arról sincs, hogy veregessük meg az "Adolfok" vállait, de ha a tárgykört képező nép tagjain múlik, itt még 10000-ben is kárpótlásokat fognak behajtani - még olyanokon is, akik már azt sem fogják tudni, hogy mi a valós jogcíme ennek az egésznek! Rá kellene már lépni a fékre - és megmaradni az emlékek ápolásánál, emlékezésnél, nem volna szabad a világtörténelem végezetéig kárpótlási igényeket érvényesíteni és kielégíteni.

A rasszizmushoz még annyit fűznék hozzá, hogy elsősorban azok szokták nulladik aduként kijátszani a rasszizmus vádját, akik nem tudják feldolgozni, hogy az első sóhajuk nem érvényesül mások akaratával szemben, hovatovább, sokkal több közük van a rasszizmushoz, mint egy átlagembernek.

Ha eljut odáig a történet, hogy még szembesítik is ezzel az illetőt, "vége"!

Vádolt már meg engem rasszizmussal egy ruházati bolt pultjánál olyan ember, akihez nem is szóltam, sőt rá sem néztem, - mert az eladóval beszéltem a vásárlásról, - de ő ennyit tudott, mert sorsára hagytam a vergődésével együtt!

okt. 9. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!