Mikor kell teljesíteni a fizikai alkalmassági vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Hamarosan bevonulok alapkiképzésre és sokat gondolkoztam azon, hogy meddig kell teljesíteni az alkalmassági vizsgálatot. Mindenhol azt találtam, hogy a próbaidő leteltéig szükséges elvégezni. Tehát amennyiben tétellezük fel decemberben elvisznek fizikai alkalmasságira és nem sikerül attól még felvehetnek próbaidőre? És annak a lejártáig újból megpróbálhatom. Vagy elhasalok és ennyi nincs több lehetőségem?
Előre is köszönöm az értelmes és politika mentes válaszokat! (Toborzó irodában annyit mondtak, hogy ők nem tudják)
okt. 5. 17:32
12/17 A kérdező kommentje:
Igen
okt. 22. 10:25
13/17 anonim válasza:
Eddig hogy tetszik? Milyen a mindennapos sport?
14/17 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon tetszik! Csapat nagyon jó, összetartó! Új rendszeres kiképzés van úgyhogy túl sokat nem mondhatok róla de a sport is teljesíthető! Kiképzők emberségesek, nem céljuk, hogy azonnal kiess hanem fejlesztenek. Aki akar az tényleg tud is fejlődni. Már most sokat javultam összeségében!
okt. 23. 10:01
15/17 anonim válasza:
Hát nem tudom ahol én vagyom ott azt veszem észre a kikepzokon az a celjuk hogy minel tobben feladjak.
16/17 A kérdező kommentje:
Ma is volt egy srác aki leakart szerelni és meggyőzték, hogy maradjon mert csak most jön az izgalmas rész
okt. 25. 18:08
17/17 anonim válasza:
Azt veszem észre azért hogy hetente mennek el mert tény hogy a tobbseg nem így kepzelte el ezt a rendszert holott minden más fejlődik de ez meg ilyen immel-ámmal. Persze megértem azokat is akik nem szokták meg a parancsokat/kollektív büntetés tudat vagy tesi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!