Mikor kell teljesíteni a fizikai alkalmassági vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Hamarosan bevonulok alapkiképzésre és sokat gondolkoztam azon, hogy meddig kell teljesíteni az alkalmassági vizsgálatot. Mindenhol azt találtam, hogy a próbaidő leteltéig szükséges elvégezni. Tehát amennyiben tétellezük fel decemberben elvisznek fizikai alkalmasságira és nem sikerül attól még felvehetnek próbaidőre? És annak a lejártáig újból megpróbálhatom. Vagy elhasalok és ennyi nincs több lehetőségem?
Előre is köszönöm az értelmes és politika mentes válaszokat! (Toborzó irodában annyit mondtak, hogy ők nem tudják)
okt. 5. 17:32
12/19 A kérdező kommentje:
Igen
okt. 22. 10:25
13/19 anonim válasza:
Eddig hogy tetszik? Milyen a mindennapos sport?
14/19 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon tetszik! Csapat nagyon jó, összetartó! Új rendszeres kiképzés van úgyhogy túl sokat nem mondhatok róla de a sport is teljesíthető! Kiképzők emberségesek, nem céljuk, hogy azonnal kiess hanem fejlesztenek. Aki akar az tényleg tud is fejlődni. Már most sokat javultam összeségében!
okt. 23. 10:01
15/19 anonim válasza:
Hát nem tudom ahol én vagyom ott azt veszem észre a kikepzokon az a celjuk hogy minel tobben feladjak.
16/19 A kérdező kommentje:
Ma is volt egy srác aki leakart szerelni és meggyőzték, hogy maradjon mert csak most jön az izgalmas rész
okt. 25. 18:08
17/19 anonim válasza:
Azt veszem észre azért hogy hetente mennek el mert tény hogy a tobbseg nem így kepzelte el ezt a rendszert holott minden más fejlődik de ez meg ilyen immel-ámmal. Persze megértem azokat is akik nem szokták meg a parancsokat/kollektív büntetés tudat vagy tesi stb.
18/19 anonim válasza:
Így pár hónap után, mi a véleményed, mik a tapasztalataid? Tudnál mesélni? Akár privátban, ha úgy van :)
19/19 A kérdező kommentje:
Túl sok mindent nem merek megosztani, mert még a végén a KNBSZ a nyakamba ugrik :D Viszont most már rendesen állományban vagyok és teljesértékű tagja vagyok a csapatnak. A kiképzés egy örök élmény marad. Teljesíthető, de nem egyszerű. Vannak könnyebb és nehezebb napok is. Nagyon sokan szereltek le azóta mindenféle indokkal, de én szerintem egy biztos helyet találtam magamnak jó pár évre!
febr. 6. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!