Melyik szakértő, aki valóban tárgyilagosan átlátja és elemzi az orosz ukrán háborút?
Nagyon sok szakértő van és az a baj, hogy sok atlantista van közöttük, akik dezinformáció terjesztésével foglalkoznak.
Ennek nyilván azaz oka, hogy Ukrajna ténylegesen sokkal nagyobb bajban van, ezért sokkal nagyobbat kell hazudni, hogy szépítsenek az álláson.
Próbáltam kiszűrni, hogy kik azok akik rendszeresen elemeznek, és ténylegesen tárgyilagos hozzáálással a teljes összefüggések tudatában elemeznek. Nekem kedvenceim a Krausz Tamás, Hidegkuti Konstantin, Stier Gábor, Somkuti Bálint.
Rácz András féle valóságtól teljesen elrugaszkodott "szakértőket" nem veszem komolyan.
Tarjányi? Eszméletlenül ukrán párti régen még totális ukrán győzelmet is vízionált, szerintem ő ál legmesszebb a tárgyilagos látásmódtól legalábbis az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. A többi fent felsorolt szakértő közül is van pár kevésbé tárgyilagos orosz párti szakértő, de messze nem közelítik meg Tarjányit.
# 3
Robert C. Castel többször kijelentette, hogy a török egy harmadvonalbeli, gyatrán képzett sorkatonaság, haditechnikában 30 évvel lemaradva az élvonaltól. Gyenge a tisztikara, rosszul képzett az emberanyaga, elavult a haditechnikája.
Neked meg az a mániád, hogy Törökország első vonalbeli katonai hatalom.
# Kürasszír
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..
Ez a Jeffrey Spender minden ilyen kérdésnél leírja hogy a török hadsereg milyen gyenge mert valamikor vesztettek egy helikoptert meg egy két tankot a kurdok ellen :)
Mások is nyomon követik a tevékenységemet, és pont ezt tették szóvá, hogy merem kritikával illetni a Török Hadsereget.
Amúgy Törökországnak Ki ellen kellene háborúznia ?
Görögország ellen ?
Izrael ellen ?
Irán ellen ?
Vagy Irakból és Szíriából kitépni darabokat ?
Vagy a Kaukázusból ?
Hidegkút jó szakértő, de tényleg kicsit idegesítő a beszédstílusa.
A listából még kimaradt egy név: Üveges Huba, neki is nagyon jó videói vannak fent, s aránylag objektív is.
# Kürasszír
Amivel kevered, az szerintem az az, hogy az Egyiptomi Hadsereget promóztam.
Annál volt ezeréve vitánk, hogy professzionális, vagy nem. Továbbra is fenntartom, hogy puszta vas alapján az Egyiptomi Hadsereg az jól felszerelt.
De a Töröknél sok az elavult cucc, ők egy erős közepest kapnak.
Amúgy nekem nincsen kapacitásom, hogy hosszú órákon keresztül a megsüketelésig / agyhalálig hallgassam valamelyik ilyen megmondóember mondókáját / szemem kifolyásáig nézzem valamelyikük Face oldalát, hanem csak 1 - 1 műsorukba nézek bele hanyagul, és lépek tovább.
Sőt magával az ilyen orosz - ukrán, meg izraeli meccsekkel is tök fölösleges foglalkozni, és görcsölni rajtuk.
6: robert még ettől függetlenül is százmilliószor reálisabb gondolatai vannak, mint pl ráczandrás aki egy pc játék videóját elemezte mint orosz-ukrán háború eseményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!