Ha 2014-ben az emberek örömmel fogadgák az Ukrajnába bevonuló orosz katonákat, a Krímet önként átadták, 2022-ben miért nem történt így?
#4 vagyok, nyilván hiába kerestem a videót, mikor nem is abban láttam, hanem olvastam :D Rosszul emlékeztem, de erre a cikkre gondoltam, a #4-ben hivatkozott részeket idemásolom az egyszerűség kedvéért:
"A zsdunok azok, akik valójában az orosz hadseregre várnak. Vannak ilyenek, a nyilvánvalóan felmérés nélküli, hasraütés alapú, de gyakran hallható becslések szerint ez a lakosság öt százaléka lehet. Sokak szerint az orosz hadsereget felszabadítókként várok teszik ki a nagy részét azoknak is, akik inkább a gyerekeiket rejtegetve is maradnak a rakétáktól fenyegetett városokban."
"Ez a front közelében különösen érzékeny dolog, hiszen megvan a veszélye annak, hogy helyiként észrevétlenül adatokhoz jutnak tőlük az orosz erők. Kramatorszkban például tavaly egy helyi adta le a drótot egy kávézóról, ahol külföldi újságírók találkoztak rendszeresen. A kávézó rakétatalálatot kapott, 13 ember meghalt, köztük három kolumbiai – egy parlamenti képviselő, egy író és egy újságírónő –, és egy amerikai veterán tengerészgyalogos."
"Ezzel is magyarázható Pokrovszkban a különlegesen hosszú, napi 20 órás kijárási tilalom. Minél kevesebb avatatlan szem legyen, amely beszámolhat az oroszoknak az ukrán katonák mozgásáról."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!