A Honvédségnél a katonák kiképzésére miért használnak még mindig AMD-65-ös (AK-47) gépkarabélyokat?
Még benne vagyunk a natóba?
Azt hittem putyin f a szán lógunk
CZ-vel is lonek a katonak, legalabbis tavaly mindennel is loni kellett (bar AMD sztem rendorsegnel volt, hobvedsegnel en x.evem alatt nem kellett, rendorsegnel viszont csak az volt korabban), bar ennyi baja lenne a honvedsegnek, hogy tobb fegyverrel is loni kellett.
Ez jo dolognak szamitott, hogy a baka tobbet is kiprobalt, megtanult.
Én kiképzésen soha, sehol nem láttam AMD-65-öst.
AK-47-est meg végképp nem.
Amivel kevered, az az AK-63-as.
Kérdező, ez nem magyar sajátosság, hogy nehezen cserélik a fegyvereket. Sok hadseregben vannak félretervezett, sőt kifejezetten szar fegyverek, éppenséggel a Brit, a Francia, és a Német Hadseregnél, és mégis őnáluk is szürreálisan lassú dolog egy normális modellre történő átállás.
# 2
Még csak kora délutánnál járunk, de a nap hozzászólása a tied.
Egy full átlagos haditechnikai kérdéshez Hogyan jön Putyin ?
Ha Putyin próbálná meg ránk tukmálni a fegyóit, akkor AK-12-esünk lenne, Oroszországból importálva, nem pedig ezeréves FÉG készlet AKM.
Mert kevés a Bren és ami van az is vacak.
# 6-os
" Még vízben, sárban, porban se fog beakadni. "
Ezt a teljesen nonszensz tévhitet hányszor fogjátok még elsütni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!