Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Független becslések szerint...

Független becslések szerint eddig hány ember halt meg 2022 február 24 óta a háborúban?

Figyelt kérdés
És napi szinten jelenleg hány áldozat lehet?
aug. 19. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
Az ukránok havi szinten 20-30 ezer embert veszítenek idén (halott + sebesült). Ezt több forrás állítja. Ebből kiindulhatsz, számolgathatsz.
aug. 19. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét fél kisebbíti a saját veszteségét, és nagyobbnak tünteti fel az ellenségét. Szerintem a két vélemény átlaga áll legközelebb a valósághoz. Tehát amit az oroszok mondanak a saját veszteségükről, ahhoz hozzáadod az ukránok szerinti orosz veszteséget, és osztod 2-vel. Ugyanígy az ukránok szerinti saját veszteséghez hpzzáadni az oroszok szerinti ukrán veszteséget, és osztani 2-vel.

Hogy napi szinten hány áldozat lehet? Nem tudom, de 1 is sok.

aug. 19. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen független becslések nincsenek, az első válaszoló adatai sincsenek alátámasztva, valahol kevesebbet, valahol többet írnak. De ha civilek érdekelnek, akkor az ENSZ adott ki becslést, körülbelül 30.000 civilt halt meg.

FOrrás: [link]

aug. 19. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:

13:38 - "30,457 civilian casualties since 24 February 2022 – comprising 10,582 killed and 19,875 injured"

Vagy én siklottam el valami felett? (nem olvastam végig, számokat krestem)

aug. 19. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Igen, bocsánat, én néztem félre, körülbelül 10 ezer civil halt meg, nem 30 ezer és további 19 ezer sérült meg, az ENSZ egy eléggé független forrás a többihez képest
aug. 19. 14:21
 6/6 PMC Wagner ***** válasza:

#5 az ENSZ abból dolgozik amit a felek hivatalosan állítanak. Ukrajnában és Oroszországban is államtitok a valós veszteség ráta.

Egyébként Zelenskyj napi ezer ember veszteségekről beszélt pár hónapja. Ez nagyjából stimmel is a nem hivatalos becslésekkel

aug. 19. 14:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!