Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi fog történni ha elfogy a...

Mi fog történni ha elfogy a hadra fogható férfi Ukrajnában? Elkezdik hazatoloncolni Nyugatról a hadköteles ukrán férfiakat, vagy nekünk kell mennünk?

Figyelt kérdés

Többek között persze nekünk, tehát a Kelet-Európai EU-s sávnak ami Ukrajna után következik. Mert hogy nagyon úgy látszik, hogy a háború befejezése senkinek sem érdeke, mert hatalmas pénzek vannak benne. Sajnos vannak akiknek ez hatalmas üzlet, és amíg az, addig a kutyát sem érdekelnek az emberéletek.

A kérdésem az lenne, hogy ti mit gondoltok, ha Ukrajna területén belül már tényleg nem maradna férfi akit a hadszíntérre lehet vinni, akkor mit csinálnának a világ vezetői? Elkezdenék hazatoloncolni a több millió ukrán menekült férfit Nyugat-Európából (ami kb. egy humanitárius válsággal érne fel), vagy a NATO keleti tagországaiban lennének mozgósítások? Gondolom először a hivatásos, kiképzett haderőt mozgósítanák, nem egyből a civileket.

aug. 18. 00:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azér a maradék pár millió emberért már nem fogja senki a katonáit oda küldeni. Bár szerintem előbb lesz valahogyan vége a háborúnak, mint, hogy idáig eljutnánk.
aug. 18. 14:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Vége az nem lesz a háborúnak, mivel csörög a kassza. A fegyver biznisz a világ legnagyobb üzlete. A jövőben egyre több háború fog kitörni, nem pedig a jelenlegi háborúk véget érni, pontosan emiatt.

Én nekem ezzel nincs is bajom egyébként, amíg én nem kerülök sorra.

aug. 18. 15:10
 13/15 Jeffrey Spender ***** válasza:
Pont Stoltenberg mondta, hogy 10 évre tervezik a háborúskodást, és az aktív harcokat Oroszországgal.
aug. 18. 15:12
 14/15 A kérdező kommentje:
És van még 10 évre elegendő ukrán férfiú? Mert ha nincs, akkor gebasz van, utánuk mi következünk.
aug. 18. 15:14
 15/15 Jeffrey Spender ***** válasza:

Az ukránok után a lengyelek következnek.

Linkeltem kettő vidit, a riport szerint már 2015 óta megy a hergelés, a fanatizálás, és az átkondicionálás náluk.

Továbbá a lengyel politika olyan mértékű katonai beszerzéseket intézett, aminek két kimenetele van:

Államcsőd, puskalövés nélkül

Vagy háború, de az is államcsőddel jár, meg pusztítással, romokkal, és halottakkal.

A lengyelek fel sem fogják, mi a történés, vagy hogy ez mivel járhat. Mert csökött agyúak. Ezeket a frontra hajtanák, akkor sem fognák fel, olyannyira át vannak kondícionálva.

Ha mi következnénk, Magyarország vagy 12 óra, vagy 24 óra alatt esne el, hozzáállás függően.

aug. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!